Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
rapson, sözü, umut, yetim, şarkı

Yetim Şarkı Sözü Rapson Umut - Yetim

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yalnız kalmış bi yetim hayatın karanlıklarına serilmiş bir esirÇok küçüktü ne yapsınDoğru yola sapamadı,el uzatan kimse olmadıÇok çekti bu yaşamda,gören olmadıki onu bu senaryodaAnası-babası kafaya takmadıVurdu esrarın dibineEvlat sevgisi kalmadı kalplerindeSevgiye uzak kalmış yürekleride düşünemedi ki evladım nerede?Görmedi ki sokaktaki yaşamı,tiner esrar çeken yetimleriSıcak bir tas çorbaya muhtaç olan bu çocuklar,gece çökünce herşey başlarSokak aralarında fahşelik,çok böyle arkadaşlarını aldatan zillilerDiscolarda zengin züppeler,kollarında güzel manitalar,paraya para demeyen serserilerBöyle insanlar bu garibanlara 5 kuruşu çok görmekteDüşünsene hergün elini açıp Allah'a dua eden bir yetimAna-baba sevgisine muhtaç,her akşam sıcak sofraya hasret kalanGenç bi kız sorunlarla dolu,baba tekmeyi vurduAna desen kafaya takmadı gece-gündüz gezdi durduKız mektup koyup evi terk etti,ana birden ağlar oldu

Tertemiz kız birden yaprak gibi solduBu hayat onada acımadan vurduSevgili diye gördüğü adam ona bastı mühürüBaşka güle konduAnlasana sevgi saygı denen şey kalmadı artık bu hayattaİnsanlar birbirini acımadan siliyorGünah defterleri dolduMahşerde sorulacak elbet bir gün hesapHatalı insan çokturTertemiz birini bul sevsana kardeşimHayat çok kısa,aylar yıllar beklemeden gelip geçer sevgi saygı değer vermek gerek bu yaşamdaHerkes kardeş gibiydi zamanındaBirden bire kuyu kazan doldu bir andaAnlamadım bende artık bu hayatıÇok böyle köpekler
Yeter artık beni rahat bırakınHatam yanlışım varsa size ne?Bırakın kalsın mahşere ben artık buyum böyleyim
YETTİ ARTIK BIRAKIN BENİ BEEE

Hayat Bu,
Çok acımasız bi yaşam
Hatalı İnsan Çoktur
Herkesin Günahı,Hatası kendine
Çünkü bir gün,o'da hesap verecek mahşere
Günahı Çok Olan Girecek Günah Kapısına,
Sevgiyi,Sevmesini Bilene Açık Olacak Cennet Yolu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com