Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
portre, sir, sözü, yaratırdım, şarkı

Bir Portre Yaratırdım Şarkı Sözü Sir Mc - Bir Portre Yaratırdım

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

kaldırımdan kaldırın beni yürümek isterim
desteğim yok yanımda ben şimdi neyleyim? kiminleyim ?
meleklerim sol yanımda bekledigözlediğim her resmi gördüm be güzelimbitkinim bugun ve sanırım yalnızımdumanı içime son kez çektim bugun karamsadıduyduğum ve gördüğüm sanırım herşey farklıbeynimde dolasan o şüphelerse kaygılısaygı kavramında işlenen o suçlardoğru söyledim evet platonikti duygular!son defa da olsa, gözlerim de dolsaunuttuğum birşey var;yüreğimse ortadakarmaşık da gelebilir,sözün de dönebilir ne diyorlar emin olun,o yol da yetebilir sizdedir tüm doğrular,gözlerimde vurdular,el salladım bugun sana umudu kırdılar

nakarat

kendimden arda kalan resim mi çizdim gönlüne
bir portre yaratırdım bakıp bakıp ona ağlardım
sessizdim bak yine sensizdim bilemezdim neyi istediğini
karanlığın arkasından uzatırdım sana ellerimi
ürk ektim yapamazdım ona kandım hep aldandım
bugun yine yapayalnız,dua edip ben yalvardım!

yalvarırdım her zaman ve bendim hep sona kalandüşlerimde gördüğüm o düşlerim yarım kalanuzaksın,ıraksın,bırak da gözlerim kapansınyardıma gerek yok;kader utansın!zifiri karanlık bu yerde senden ümit yokadımı attığım her sokakta hatıran çokunutmadım,unutmayacağım,zaten unutamam kiinan ulaşamayacak kimse,bu kalp kilitlizaten olduğum gibiydim hep,bu kin neden ki? almadan verdiğim değerlerim kafandan terti yeter ki sahip olduğum o gerçek sende mi?göster artık kendini,zaman çok önemli ve bittim artık bendebittim artık gel deyürek yaralı kuş gibi çırpınırdı göklerdeellerim kanter içinde bir düşünsene,son rüyadan uyan uyku kaçtı bile

nakarat

kendi ellerimle ittim huzur ve mutluluğu,kaldı kalbim tek başına kim ki suçlu? sen mi yoksa ben mi,sonucta reddedenditanrı yardan elini çekti yolculuksa bitti! köşeye attığın bu bendi,inan ben de kalmadıbir gram gurur yaşardı,ona da kalpten aldıyaşayan bir ölü gibi baktığım sen olsan,inan cenneti yaşardım işte o anolduğum gibiydim hep,sana görünmek istedimgörmemezlikten mi geldin,yoksa bunu mu istedin?bilirdim,son anda ani kararlar verirdimadımı attığım o an inan ben yenildimyitirdiğim sen olsan,seni sende yaşardımbazı engellerim var diyip,bağrıma basardımellerin ellerimde yok gülüm ben nerdeyim? bugunü dünden ayıran tek şey şu anki hasretin

nakarat

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com