|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
portre, sir, sözü, yaratırdım, şarkı |
![]() |
Bir Portre Yaratırdım Şarkı Sözü Sir Mc - Bir Portre Yaratırdım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Portre Yaratırdım Şarkı Sözü Sir Mc - Bir Portre YaratırdımBir Portre Yaratırdım Şarkı Sözü Sir Mc - Bir Portre Yaratırdım kaldırımdan kaldırın beni yürümek isterim desteğim yok yanımda ben şimdi neyleyim? kiminleyim ? meleklerim sol yanımda bekledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nakarat kendimden arda kalan resim mi çizdim gönlüne bir portre yaratırdım bakıp bakıp ona ağlardım sessizdim bak yine sensizdim bilemezdim neyi istediğini karanlığın arkasından uzatırdım sana ellerimi ürk ektim yapamazdım ona kandım hep aldandım bugun yine yapayalnız,dua edip ben yalvardım ![]() yalvarırdım her zaman ve bendim hep sona kalan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nakarat kendimden arda kalan resim mi çizdim gönlüne bir portre yaratırdım bakıp bakıp ona ağlardım sessizdim bak yine sensizdim bilemezdim neyi istediğini karanlığın arkasından uzatırdım sana ellerimi ürk ektim yapamazdım ona kandım hep aldandım bugun yine yapayalnız,dua edip ben yalvardım ![]() kendi ellerimle ittim huzur ve mutluluğu,kaldı kalbim tek başına kim ki suçlu? sen mi yoksa ben mi,sonucta reddedendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nakarat kendimden arda kalan resim mi çizdim gönlüne bir portre yaratırdım bakıp bakıp ona ağlardım sessizdim bak yine sensizdim bilemezdim neyi istediğini karanlığın arkasından uzatırdım sana ellerimi ürk ektim yapamazdım ona kandım hep aldandım bugun yine yapayalnız,dua edip ben yalvardım ![]() |
![]() |
![]() |
|