sengulum |
|
|
#1 |
|
sengulum
|
sengulumBu sabah hüzünlüyüm, dokunsalar ağlarım ![]() Kalbim acılarla dolu, yokluğunun ilk sabahında![]() Unutmuşum saatleri, zamanlar durmuş senin için![]() Gidişine sabahlar bile isyan etti![]() ![]() ![]() Sensiz güneşler bile doğmuyor, gözlerimde![]() Zaman acımasız, zaman hain![]() ![]() ![]() Bir sözünle güneşler batırmışsın, sabahlarımda![]() Atmış gitmişsin beni bir köşeye![]() Yokluğun bana doyar, ben yokluğuna susamışım![]() Aklıma geldiğinde yudum yudum tükenirim![]() Yokluğunun ilk sabahında![]() ![]() Bir gün gelir bende çekip giderim sevginden![]() Ama ozamana kadar bin kere ölürüm![]() Bin kere dar ağacına asarım duygularımı![]() Ama yinede fayda vermez, isyan ederim kaderime![]() Dudaklarım boykot etmiş adını , zamansız![]() Matemini dalga dalga yazarım gecelerime![]() Gözlerim seni ağlar, ellerim seni yazar![]() Ben çeker giderim hayatından, sen kalırsın o şehirde![]() O şehirde insanlar çabuk unutulur, çabuk biter sevgiler![]() İçeceğim yokluğuna , bu gece nöbet nöbet![]() Lanet olsun bu karşılıksız sevdalarıma![]() Lanet olsun beni hiç sevmemişliğine![]() ![]() ![]() Benim olmayacağını bilerek yazacağım![]() Ve benim hiç olmadığına içeceğim![]() Vaad edeceğim bir şey yok sana benden başka![]() Ama sen beni anlamadın istemedin asla![]() ![]() Uzaklarda ışık var ama senin ışığına benzemez![]() Öyle bir ateş yaktın ki bende yazmakla bitmez![]() Sen beni aramazsın, özlemezsin biliyorum![]() Ben seni esen yellerden bile soruyorum![]() ![]() Öyle bir şarkı olsa ki seni anlatmasa![]() Öyle bir şiir olsa ki seni yazmasa![]() Öyle bir gün olsa ki senle doğmasa![]() Çeylan gözlüm, yokluğunun ilk sabahında![]() Sana hasretim sarılmasa![]()
|
|