Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Şiir Cenneti

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayat

Hayat Ve Sen

Eski 11-13-2007   #1
gülgüzeli

Hayat Ve Sen

Unutmuştum sevmeyi, sevilmeyi, aşık olmayı Kalbimi kapatmıştım aşka ve bir sürü asker yerleştirmiştim kalbimin kapısınaAşkın,sevginin içeri girmesini istemiyordumUnutmuştum seni seviyorum cümlesinin anlamını çünkü ben o cümleyi hoyratça kullananlardan duymuştum hepYalan sevdaları gerçek sanmıştımBinlerce yalanların içinde aşkı yaşadığımı sanmıştım

Karanlıklarımda yalnızlığın koynuna bırakırken kendimi sen geldin hayatımaKatran karası gecelerime bir ışık oldun senHayatımdaki bütün siyah renkler seninle birlikte canlı renklere dönüşüverdiHiç beklemezken aşkı,sevgiyi usulca bıraktın yüreğimin kapısının aralık kalmış yerinden Sen varken dış dünyayla bütün bağlarımı koparıyordum benYüreğime sevgini,aşkını kısacası seni işliyordum benÇünkü hayatta sendin artık aşkta

Kendimi hiç bitmesini istemediğim bir rüyanın ortasın buldumSanki herşey birer düştü; yaşananlar, hissedilenler
Tarifini bilmediğim bir korku sardı tüm benliğimi sanki uyanıcaktım ve herşey bir yalandan ibaretmiş gibi tokat gibi suratıma çarpıcaktı tüm gerçekler ama yanıldımUyandığımda bitmesini beklediğim herşeyin aslında birer gerçek olduğunu yüreğime inen tokatla anladımSen gerçektin,aşk gerçekti ve sen artık hayatımın merkezi aşkın ta kendisiydin

Aşkın en saf halini yaşıyorum şimdi seninle Gerçekleşmesini beklediğim hayallerim var şimdilerdeBiliyorumki onlarda bir gün tıpkı bugün olduğu gibi tüm gerçekliğiyle hayatımıza yerleşecek

Hayatımın anlamı hoşgeldin yüreğimeMerkezi sen olan bir hayatım var artık ve herşeyden önemlisi SEN varsınSeni seviyorum gerçeğim

Cevap : HAYAT ve SEN

Eski 11-14-2007   #2
JOKER
icon111

Cevap : HAYAT ve SEN

güzelmiş gerçekten

şiirin başı bana uyuyo ama hayatımın merkezi yok hala :)

Why so serious?

JOKER
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Hayat Ve Sen

Eski 11-14-2007   #3
gülgüzeli

gözlerine sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-18-2007   #4
meLankoLik_asaLet

tşklerr anlamlı paylaşımın için
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-19-2007   #5
gülgüzeli

ben teşekkür ederim okuyan gözlerinize sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com