|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| efendim, gülleri, peygamberin, sözü, şarkı, şiir |
Efendim (Şiir) Şarkı Sözü Peygamberin Gülleri - Efendim (Şiir) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Efendim (Şiir) Şarkı Sözü Peygamberin Gülleri - Efendim (Şiir)Efendim (şiir) Şarkı Sözü Peygamberin Gülleri - Efendim (şiir) Efendim ![]() ![]() ![]() Sen bir gece gelseydin, güneş görmüş kar tanesi olur, erirdim Sen göğüm olurdun, ben de yıldızın![]() ![]() gündüzlere döner, yürür giderdim![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Sen bir gece gelseydin, kuru ağaçta sallanan yaprak olur, titrer dururdum Sen toprağım olurdun, ben de yaprağın![]() ![]() dalda durmaz düşer, sana dokunurdum![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Sen bir gece gelseydin, ılık bir meltem olur, köşe bucak demez eser dururdum Sen gülüm olurdun, ben de bülbülün![]() ![]() sana söyleyecek yüzlerce nağme bulurdum![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Sen bir gece gelseydin, çok çiçekli bahar olur, sana koşardım Sen dalım olurdun, ben tomurcuğun![]() ![]() rüyasına girerdim bin bir çocuğun![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Sen bir gece gelseydin, bulutuna kavuşmuş yağmur olur, seni arardım Sen yuvam olurdun, ben yavru kuşun![]() ![]() uçar gelir, kenarına konardım![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Sen bir gece gelseydin, sahilini bulmuş dalga olur, dururdum Sen denizim olurdun, ben de tek damlan![]() ![]() büyüklüğünde küçüklüğümü bulurdum![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Sen bir gece gelseydin, yıldız yüzlü bir çocuk olur, yine beklerdim Sen çiçeğim olurdun, ben kelebeğin![]() ![]() kırılsa kanadım, gölgende emeklerdim![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Sen bir gece gelseydin, parmaklarından akan suyu kana kana içerdim Sen pınarım olurdun, ben yanık kuzun![]() ![]() içtikçe kendimden geçerdim![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Sen bir gece gelseydin, aşkınla hilal olur, parçalanırdım Sen güneşim olurdun, ben de yıldızın![]() ![]() ışığını aldıkça aydınlanırdım![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Sen bir gece gelseydin Bir kerecik gelseydin![]() ![]() yok yok! Keşke her gece gelseydin![]() ![]()
|
|
|
|