![]() |
Biraz Sevseydin Şarkı Sözü Ömer Danış - Biraz Sevseydin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biraz Sevseydin Şarkı Sözü Ömer Danış - Biraz SevseydinBiraz Sevseydin Şarkı Sözü Ömer Danış - Biraz Sevseydin Sen sikintidaysan ben zordayim Sen atesteysen ben kordayim Birgun bu dunyadan gocup gidersen Bilki ben senden once orayim Gozlerim dunyayi goremez oldu Seni anlatmaya kelimem yetmez Dusununce seni gozlerim doldu Birakip gitmesen olurmuydun İkimize mezar kazdin Hic mi beni anlamadin Sen boyle olamazdin Biraz sevsen olurmuydun Hasret! Senin hasretin varken Gonlume doluyorken Kor duyum oluyorken Yagmur yagar Gunlerim solmasin Hasretim olmasin Yuregim dolmasin Biraz sevsen olur muydun ![]() ![]() ![]() Gunlerim solmasin Hasretin olmasin Yuregim dolmasin Biraz sevsen olur muydun? Sana hayatimi vermedim mi Baskasinda boyle ask gorur muydun Canimi onune sermedim mi Birakip gitmeseydin olur muydun? İkimize mezar kazdin Hic mi beni anlamadin Sen boyle olmazdin Biraz sevsen olurmuydun? Hasret! Senin hasretin varken Gonlume doluyorken Kor duyum oluyorken Yagmur yagar Gunlerim solmasin Hasretin olmasin Yuregim dolmasin Biraz sevsen olur muydun? Gunlerim solmasin Hasretim olmasin Yuregim dolmasin Biraz sevsen olur muydun ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerin bile beni kandırır Bir ömür ufuktan o hiç gelmeyecek sevgiliyi hala bekler |
![]() |
![]() |
|