![]() |
Manzumu Mazlum Dinledi Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Manzumu Mazlum Dinledi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Manzumu Mazlum Dinledi Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Manzumu Mazlum DinlediManzumu Mazlum Dinledi Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Manzumu Mazlum Dinledi Karma çevre kozmopolit, fiiller kozmopolitik, seçilmiş elçilerdik buraya nakledildik hepimiz, bir elin nesiyiz ![]() kimiz? Zilimizi birisi çalar ve adımızı sesleniriz bir elin nesiyiz ![]() sıralı kuyruklar kaç can aldı? Emekli bitkin halde çok emekledi ve ambülans yetişemedi ve vahime kritik terkedildik, trafik laçka olsa dahi, ölümler karizmatik bak bey amca! ![]() ![]() ![]() Adıma dikkat et! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sekmedi, ermedim, yeşermeyen bir çiçeğim, ülkemin saraylarında kaç beyinsiz izledim, komikti sözleri, yapay mitingleri kağıda bağlı kalarak halka seslenişleri ,egzotik vaatlerinde bir gramsız gerçeği KORO Ey dilim yardım et bu şarkı uzun! ![]() ![]() ![]() Sırtımdaki yaralar da, bedenim üstünde buzun Ve kaymakta son yokuşu ve acı verir bedenime hızla tuzun yakar onca eşilen deşiklerimi Gölgesi dağlara kazındı ruzun manzumu mazlum dinledi ![]() VERSE 2 Vekili kendini asamamışların dokunulmaz abideleri, tonlarca ses telinin işlevsizliği, yatakta inleyen nağmeleri, yürütülemeyen işlerin sonunda yürüye bilir mi ileri cennetim? Merak etme ben sana kenetim! ![]() ![]() ![]() ![]() yapan düşünce, hür demokratik bir sahne, burası ülke, ben vatandaş, düşünebilirim pek tabii ki ![]() ![]() teperken yokuşa çıkarım (küheylan! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|