Kendi Xp'nizi Hazırlayın |
|
|
#1 |
|
mate
|
Kendi Xp'nizi Hazırlayın![]() kullanilacak program: nlite anasayfa http://www nliteos com/burdan (mediafire)indirebilirsiniz turkçe dili mevcut (kurulum ingilizce kullanim turkçe olabiliyor) bu programla mevcut XP cd nize deyisiklikler yapip yeni kurulum cd si olusturuyorsunuz netfx 2 o gerektirir (dosya da mevcut)daemon tool gerekebilir ( iso dosya halinde xp niz varsa)(dosyada mevcut) kilavuz: http://www nliteos com/guides htmlresimleride ekliyoruz sizin için ![]() ![]() ![]() programi kurduk dan sonra iki tikladigimizda dil seçenegi çikiyor karsimiza ![]() ![]() ![]() önce orijinal (!!:)) cd mizin nerde oldugunu belirliyoruz ![]() ve kaydedilecek dosya yi belirliyoruz ![]() ![]() ![]() orijinal cd mizden haber ver bize nlite ciim ![]() :)![]() surekli kullandiginizda ayni ayarlari tekrar tekrar ayarlamaktansa kayitlanmis ayarlari yukleyebiliyoruz ![]() ![]() ![]() ilk seferinde hepsini seçin neler yapabileceginizi goreceksiniz ![]() ;)![]() SP1 ise SP2 yi bagdastirabiliyoruz burda ![]() ![]() ![]() ![]() burda guncelleme paketlerimizi ekliyoruz dosyamiza ![]() ![]() (henuz nasil elde edecegimi bilmiyorum sahsen)![]() en guzel yeri bu ![]() ![]() ikidebir surucu aramaktansa buraya kendi bilgisayarinizin driverlerini katiyorsunuz ve kurulum yapildiginda driverleriniz kuruluyor![]() ![]() ![]() burdan bisey kaldirmiyom ben hepsi kalsin diyom (anlamayinca oyle oluyo bazen :D) ![]() tema aradigimiz belli oldumu acaba :p orijinal cd de sorunlan sorulari burdan cevaplayin ![]() ![]() sifre de T harfini mi eksik yazmisim??ğj3![]() burda varya ![]() ![]() program files yerini degistirebilirsiniz, windows kalsorunun yerini degistirebilirsiniz![]() (sirf hackerlere dert olsun diye:p)![]() birkaç ayar daha ![]() ![]() ![]() ![]() derleme yapilir ![]() ![]() ![]() ![]() ve cd ye yazilacak iso dosyaniz hazirlanir efendim ![]() boyut bir cd yi asmasin bence ;)![]() ![]() geçmis olsun ***************** Not: Konu tamamiyle alıntıdır hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık, fakat denenmemiştir Olumluğu hakkında bir fikrim yoktur![]() ![]() ![]() |
|
Cevap : Kendi Xp'nizi Hazırlayın |
|
|
#2 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Kendi Xp'nizi Hazırlayınemeğine sağlık canım teşekkürler
|