Denizzzzzzzz! |
|
|
#1 |
|
jasmine
|
Denizzzzzzzz!ağlasam sesimi duyar mısın? söylesene,susturabilir misin beni? sewsem seni delice; durdurabilirmisin ki? hani bir resmin wardı cüzdanında ![]() yanında benim,bıraktığın şimdi hiç birşey yok hatıralarda, düşündükçe ağladığım nasıl sewdin ki sen beni? aşkın çoğu azı olmaz ![]() sorarım,nasıl bıraktın? böyle wazgeçmek olmaz ![]() şimdi herşey anlamsız olacak ![]() kırık dökük anılarla ![]() ![]() biliyorum,yeniden başlamak zor olacak ![]() kalbimdeki yaralarla ![]() ![]() bu yaptığın yanına kalırmıydı sence? ama sewiyordum seni işte ![]() bilseydim,sana bağlanırmıydım? beni gerçekten sewmemişsin bence ![]() ![]() ![]() öyle çok hayal kurdum ki senle ![]() neden,neden bana izin werdin?? niçin,ummadığım anda; hayallerimi frenledin?? hayallerim boş artık güwenim ilk günkünden az çünkü ![]() biliyorum,bir o kadar daha hayal kuracağım ![]() ama yine boşa çıkacak ![]() ne çok sewmiştim seni ![]() sende böyle sewseydin beni ![]() ![]() ![]() anladım ki benim sewgimin anlamı yokmuş beni ondan daha fazla sewen çokmuş![]() resimleri ellerimde,baktıkça ağlıyorum ![]() gözlerim bir pınar ![]() duygularım param parça; kalbim kırılmış virane ![]() ![]() ![]() içimde hep bi korku ![]() ![]() ![]() beni hep sewsin istiyorum ![]() o günden beri dünyam karardı,güneşim kayboldu ![]() hep ellerini tutmak istiyorum ![]() ![]() ![]() bu şiiri bir zamanlar sokakta gezip haykırdığım biricik sewgilim için gönderiyorum ![]() ![]() ![]() önce herşeyimdin,şimdi hiçbirşeyimsin ![]() ![]()
|
|
Cevap : Denizzzzzzzz! |
|
|
#2 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Denizzzzzzzz!emeğine sağlık
|