|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dahasır, pinokyolar, rapunzeller, şirineler |
![]() |
Pinokyolar,Rapunzeller,Şirineler ve Dahası...r |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Pinokyolar,Rapunzeller,Şirineler ve Dahası...rdüş, siyah gibidir,
ne kadar ilk başlarda pembe gibi gelsede karanlıktır… devam ettirir insan… sürekli olarak… bıkmadan… pembe gözlüklerle polyanna olur… sonradan fark eder ki değilmiş… polyanna ölür… tecavüze uğrar… hemde en sevdiği insanlar tarafından… bi süre sonra bu tecavüz seansları ![]() ![]() zevk vermeye başlar… çünkü düşlerimize tecavüz edenler… gerçek hayatta yapar bunu… ve en sevdiklerimizdir… bizde bıkmadan tecavüz edeceğini bile bile yanına yaklaşırız yine… belki deriz… ama olmaz bi süre sonra yine olur… gideriz geliriz… becerilen biz oluruz ama yine de gideriz… ![]() aynaya her baktığımızda polyannayı ararız… yüzümüze görebilirsek buluruz… görebilirsek… rapunzel iyiydi ya da kötü… ne fark eder… sonuçta kandırılan biz olduk… şimdi dönüp bakalım hurafe diyelim… değişmez ![]() ![]() bi kere kandırıldık… şirinler de yalandı mesela… kim mesela o bacaksızların, nerden geldiğini, bu kadar güce nasıl sahip oldukalrını düşündü ki… simpsonlar bile daha gerçekçi… en azından onların annesi babası var… şirinlerin hiçbişeyi yok… bi babası var… bi de dedesi… ![]() önceleri çoluk çocuk yoktu… sadece hatun olarak şirine vardı… onda da çocuk doğuracak göz yoktu… hatun sadece güzelliğine önem veren bi tipti… sonra bi ara bi baktım ki… bebek şirin, yok bilmem ne şirin… bana kalırsa onlar şirin değil… uyuz oluyorum hepsine… komik de değil… gargamel en azından insandı… ve azman kediydi konuşmuyordu ayrıca… polyannaya geri dönelim… acıyorum aslında ona… zavallı hayal aleminde yaşıyodu… yok polyanna ümit dağıtıyodu… ya hayat sadece ümit mi değil… acılarda var ki bunlar gerçektir… hayallerimiz yalandır… ve polyanna hakkında çok çeşitli rivayetler var… bu kadar mutlu olmasının ve toz pembe görmesinin nedeni uyuşturuymuş… şaşırmayın doğru olabilir… neden mi o kadar teyzesinin yaptığı şeylere rağmen (ki ben teyzesi haksız demiyorum) hayatı öğretiyo bizim akıllı hatunda pek umursamıyo ya da uyuşturucudan dolayı kafa bi dünya duymuyo zaten pinokyoya hiç bişey demek istemiyorum… tamamen gepettonun yanlış montajından dolayı burnu uzuyo… yani düşünün… neden pinokyo hep hatunları görünce burnu uzuyo… neyse bu kadar bilgi yeter… siz düşüne durun… ben iki günlük kelebek olucam… |
![]() |
![]() |
|