![]() |
Tekofaks Panasonic Kısa Film Yarışması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tekofaks Panasonic Kısa Film Yarışması* Tekofaks Panasonic Kısa Film Yarışması : Panasonic tarafından 1988 yılından beri dünya çapında düzenlenen ve Türkiye ayağı ilk kez geçtiğimiz yıl Tekofaks tarafından gerçekleştirilen Çocuk Gözüyle Yaşam Kısa Film Yarışması heyecanı bu yıl ülke geneline yayılıyor ![]() ![]() ![]() Tekofaks - Çocuk Gözüyle Yaşam İlköğretim okullarının altıncı, yedinci ve sekizinci sınıf öğrencilerinin kendi ekiplerini kurarak katılacağı yarışmanın bu yılki ana teması ise Çevre veya İletişim ![]() ![]() Panasonic Tekofaks - KWN 16 Kasım 2007 Cuma gününe kadar yapılabilecek olan senaryo başvuruları, aralarında sinema yazarı, yönetmen ve akademisyenlerin bulunduğu jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek ![]() ![]() ![]() Tekofaks - Kısa Film Yarışması Filmlerini çekmek için yaklaşık 3 ay süreye sahip olacak öğrenciler en son 1 Şubat 2008 tarihine kadar filmlerini teslim edebilecekler ![]() ![]() ![]() Panasonic Tekofaks - Çocuk Gözüyle Yaşam Film Yarışması Çocuk Gözüyle Yaşam Kısa Film Yarışması ile Panasonic in eğlenceli ve öğretici video teknolojisini kullanma şansını yakalayacak olan öğrenciler, hem yaratıcılıklarını keşfedecekler, hem öğrenecek hem de eğlenecekler ![]() ![]() ![]() Panasonic - 100 bini aşkın katılım Pilot uygulaması İstanbul ve Kocaeli illerindeki ilköğretim okullarında yapılan yarışmaya, ilk yılında 49 ilköğretim okulundan toplam 81 proje katıldı ![]() ![]() Panasonic - Sosyal sorumluluk Proje ile öğrencilerin iletişim ve organizasyon becerilerinin geliştirilmesi, idrak kabiliyetlerinin artırılması ve yaratıcılıklarını geliştirme olanaklarının sunulması ve konuya ilgi duyan, gelecekte bu işi meslek edinme potansiyeline sahip öğrencilerin teşvik edilmesi hedeflenmektedir ![]() Tekofaks - Avrupa Finali İlköğretimin altıncı, yedinci ve sekizinci sınıf öğrencilerinin kendi ekiplerini kurarak katıldığı yarışmada, geçtiğimiz yıl senaryo yarışması sonucu finale kalan 6 okul Sosyal Sorumluluk temasıyla yazdıkları senaryolarını hayata geçirme fırsatı yakalayarak kendi çektikleri filmlerle yarıştılar ![]() ![]() Tekofaks Panasonic KWN 2007 jürisi Tekofaks Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Karagülle Türkiye Bilim Merkezleri Vakfı Müdürü Sanem Üner Plato Film Okulu Genel Müdürü Serkan Turhal İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof ![]() ![]() Mimar Sinan Ünv ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı ve Film Eleştirmeni Ömür Gedik Yönetmen Togan Gökbakar ![]() Kaynak: letsgodigital ![]() |
![]() |
![]() |
|