![]() |
Asus'tan Vista Uyumlu Anakartlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asus'tan Vista Uyumlu AnakartlarMicrosoft Windows Vista işletim sisteminin piyasa çıkmasıyla birlikte ASUS, özel olarak yeni işletim sistemi için tasarlanmış olan 4 yeni anakart modelini tanıttı ![]() ScreenDUO, AI Remote, AP Trigger, TPM (Trusted Platform Module) ve ASAP (ASUS Accelerated Propeller) gibi ASUS'a özel pek çok yeni teknoloji ile donatılmış anakartlar, Microsoft Windows Vista işletim sisteminin tüm yeniliklerine sorunsuz uyumluluk vaad ediyor ![]() ![]() ScreenDUO ScreenDUO kullanışlı ikinci ekran sayesinde önemli bilgilerinizi bilgisayarı açmadan görmenizi sağliyor ![]() ![]() Bu bilgilere ulaşmak istediğinizde bilgisayarınızı açmaya gerek kalmadan kolayca ulaşarak zamandan tasarruf edersiniz ![]() AI Remote AI Remote ile uzaktan kontrolün keyfini yaşatıyor ![]() ![]() AP Trigger ASUS AP Trigger ile medya ya da favori uygulamalarınızı hızlıca başlatabilir ya da kaldıkları yerden devam ettirebiliyorsunuz ![]() ![]() TPM Desteği Microsoft Windows Vista uyumlu bu anakartlar destekledikleri Trusted Platform Module (TPM) sayesinde; gelişmiş veri koruma, yüksek seviye şifreleme üzerinden güvenlik ve platform bütünlüğü sağlıyor ![]() ![]() Not: TPM mödülü ayrı olarak satılmaktadır ![]() ASAP (ASUS Accelerated Propeller) ASAP (ASUS Accelerated Propeller); Microsoft Windows Vista işletim sistemi altında gelişmiş sistem performansı sağlayan Windows ReadyBoost destekliyor ![]() Mevcut Modeller :: M2N32-SLI Premium Vista Edition :: M2N-Plus Vista Edition :: P5B Premium Vista Edition :: P5B-Plus Vista Edition Teknik Özellikler M2N32-SLI Premium Vista Edition M2N-Plus Vista Edition P5B Premium Vista Edition P5B-Plus Vista Edition CPU AMD® Athlon 64 FX AMD® Athlon 64 FX Intel® Core?2 Quad Intel® Core?2 Quad Çipset NVIDIA nForce® 590 SLI? MCP NVIDIA nForce® 500 SLI? MCP Intel® P965/ ICH8R Intel® P965/ ICH8R Bellek Çift kanal DDR2-800/667/533 Çift kanal DDR2-800/667/533 Çift kanal DDR2-800/667/533 Çift kanal DDR2-800/667/533 ASUS AI Lifestyle Vista Edition özellikleri *ScreenDUO *AI Remote *AP Trigger *TPM (opsiyonel) *ASAP *AI Remote *AP Trigger *TPM (opsiyonel) *ASAP *ScreenDUO *AI Remote *AP Trigger *TPM (opsiyonel) *ASAP *AI Remote *AP Trigger *TPM (opsiyonel) *ASAP ASUS AI Lifestyle özellikleri *AI Gear *AI Nap *ASUS Fansız tasarım: Isı boruları ile soğutma çözümü *Stack Cool 2 *AI Gear *AI Nap *Q-Connector *EZ Flash 2 *CrashFree BIOS 3 *AI Gear *AI Nap *ASUS Fansız tasarım: Isı boruları ile soğutma çözümü *Stack Cool 2 *AI Gear *AI Nap *Noise Filter *Q-Connector *O ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|