Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
4gblık, bellek, cevabı, ihtiyacı, kingstonın, vistanın, windows

Windows Vista'nın 4Gb'lık Bellek İhtiyacı Ve Kingston'ın Cevabı

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Windows Vista'nın 4Gb'lık Bellek İhtiyacı Ve Kingston'ın Cevabı

Yeni nesil işletim sistemimiz Windows Vista hakkında son günlerde yapılan en yoğun tartışma, işletim sisteminin verimli çalışmaya yönelik olarak ihtiyaç duyduğu bellek miktarı ile ilgili IBM uzmanlarından David Short'un yaptığı açıklamaya göre, kullanıcılar Windows XP'den aldıkları maksimum verimi Windows Vista üzerinde ancak 4GB bellek kullanırlarsa alabileceklerini ifade ediyor David Short buna sebep olarak gösterdiği en büyük neden ise, Microsoft'un yeni işletim sistemi üzerinde kullandığı SuperFetch teknolojisi Zira işlemci ile veri arasındaki kordinasyonu hızlandıran bu teknoloji, kazandırğı hız avantajına rağmen işletim sisteminin bellek gereksinimlerini de tepe noktaya taşıdığı ifade ediliyor Bu açıklamanın yapıldığı şu günlerde bellek üretiminde dünya devi olan Kingston da boş durmayarak HyperX serisinden düşük zamanlamaya sahip 4GB'lık yeni bellek kiti alternatifini kullanıcılara sundu Kingston'ın duyurusunu yeni yaptığı yüksek performansı hedef alan HyperX serisinden çıkan 4GB'lık kit (6KHX6400D2LLK2/4G) içerisinde 2 adet DR2-800MHz - CL4-4-4-12@20V değerlerinde çalışan 2GB'lık bellek modülü bulunmakta Gelen bilgilere göre, 800MHz'de çalışan ve düşük zamanlamalara sahip olan 4GB'lık kitin fiyatının 500$ civarında olması bekleniyor Tabi bu fiyata ömür boyu garantinin ve 24/7 teknik destek hizmetinin (yurt dışı için) de dahil olduğunun altını çizelim Belirtmekte fayda var, 4GB'lık bellek kitinden tam verim almak isteyenlerin 64-bit'lik işletim sistemi kullanmaları gerekmekte

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com