Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arada, çocuk, egitim, eglence, programinda, tiyatrosu

Çocuk Tiyatrosu Programinda Eglence Ve Egitim Bir Arada...

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuk Tiyatrosu Programinda Eglence Ve Egitim Bir Arada...

Çocuk Tiyatrosu programinda eglence ve egitim bir aradaBIGSOFT UN ??ÇOCUK TIYATROSU 3 PROGRAMINDA 2 HIKAYE VE ÇIZGI FILM VAR
Türkiye nin tecrübeli ve lider interaktif egitim yazilimlari üreticisi EuroSoft, BigSoft markasiyla 4 yas üzerindeki çocuklarin egitimine katkida bulunan ??Çocuk Tiyatrosu - ÇOTI isimli bilgisayar programinin üçüncüsünü satisa sundu ??Bücür Elma ve ??Gerçek Dost hikayelerinin bulundugu programda iki hikaye kitabi, VCD çizgi film ve renkli çikartmalar yer aliyor Hikayeyi izleyen çocuklar bilgisayardaki oyunlari oynuyor ve eglenerek ögreniyorlar Çocuk Tiyatrosu ÇOTI 3 isimli ürün KDV dahil 25 YTL den satisa sunuldu
Prof Dr Haluk Yavuzer ??Çocuk Tiyatrosu ÇOTI 3 için ??Görsel algilama, hikaye anlama ve resimle iliskilendirmede okul öncesi egitimde temel kazandiracak bir eser degerlendirmesini yapiyor
Çocuklar hikayeleri izleyip bulmacalari çözüyor
EuroSoft Pazarlama Müdürü Mahmut Karci ??Çocuk Tiyatrosu ÇOTI 3 serisi programiyla ilk kez bir bilgisayar programi, hikaye kitabi ile VCD çizgi filmi bir arada tüketicilerle bulusturduklarini ve bu uygulamanin anne-babalardan büyük ilgi gördügünü söyledi BigSoft olarak çocuklarin okul öncesi egitimine çok önem verdiklerini belirten Karci, ??BigSoft olarak çocuklara en zengin içerikli ürünler sunmaya devam ediyoruz Daha önce satisa sundugumuz Çocuk Tiyatrosu serisinin ilk 2 programi anne ve babalardan büyük ilgi gördü Bunun üzerine biz de yeni iki hikaye ile yeni bir program daha hazirladik Çocuklar çizgi hikayede izlediklerini pekistirerek bilgisayar programindaki sorulari yanitlayacak ve bulmacalari çözecekler Çocuklarin pekistirme ve hizlari olumlu yönde etkileyecek bir program tasarladik diye konustu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com