![]() |
Qpglidz23dp Marka Qpad® |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qpglidz23dp Marka Qpad®Oyun ekipmanları uzmanı QPAD den Microsoft Intellimouse 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Dünyaca ünlü oyun ekipmanları üreticisi QPAD'den mouse ve mousepad kullanım konforunuzu artıracak Glidz (Skatez) seti ![]() ![]() ![]() ![]() " QPAD'LE OYUN DÜNYANIZI DEĞİŞTİRİN ![]() ![]() ![]() KEYİFLİ KULLANIM , KENDİNE HAS ÜRETİM TEKNOLOJİSİ ![]() ![]() ![]() ![]() - En zengin ürünçeşidi , her türlü beğeni , her türlü kullanım sahası ve oyun türüne özel modeller ![]() - Zevkinize , kullanacağınız mekâna göre istediğiniz bir veya birkaçQPAD'le OYUN dünyanıza yeni bir renk ve kullanım keyfi katın ![]() ![]() ![]() ![]() "Aşağıda yazan bunca güzel şey bir mousepad için söylenmiş olabilir mi" ![]() ![]() - İncelemeler http//www ![]() ![]() ![]() ![]() * Yapılan ürün incelemelerinden Neden QPAD ? "Dünyanın tartışmasız en iyi mousepad üreticilerinden biri ![]() ![]() ![]() "Dayanıklı , kaliteli , devrim yaratan tescilli "HYBRATEK" teknolojisi ![]() ![]() ![]() "Yüksek kaliteli Mousepad mi ? kesinlikle Qpad'in işi ![]() ![]() ![]() "Bir GAMER'ın en büyük *****larından ![]() ![]() ![]() ![]() "Bir mousepad bu kadar ince detaya sahip olabilirmi ?Qpad ise EVET ![]() ![]() ![]() "Kaliteli ürünleri,düzenledikleri organizasyonlarla "OYUN" denince akla ilk gelen markalardan biri" "Prestij ve kalitenin birleşimi QPAD ![]() ![]() ![]() ![]() "Sticker , glidz vb küçük ama son decere iyi düşünülmüş paketleriyle oyun severlerin büyük beğenisini kazanacak" "Günlük kullanım içinde uygun dayanıklı yapı ![]() ![]() ![]() ![]() "Tasarımları müthiş , kullanırken her anlamda konfor sunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kaliteyi tanımlayan ÜÇ (3) kelimenin bir araya geldiği mousepad hareket , hız , hassasiyet) "Kontrolü hiçbir zaman kaybettirmeyen inanılmaz hareket kabiliyeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Fiyatımı , bu kaliteyi cent bazında dahi hakediyor ![]() ![]() ![]() ![]() "Tasarım,kalite,rekabet avantajı ve başarı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Neredeyse "MÜKEMMEL" ![]() ![]() ![]() ![]() "Yüksek Hızı kontrol altında tutmayı başaran kalite ![]() ![]() ![]() ![]() "Bu konuda TARTIŞMASIZ pazardaki en iyi marka ![]() ![]() ![]() ![]() "Sadece tasarımı bile üzerine epey konuşmayı gerektiriyor aslında ![]() ![]() ![]() "Bu mousepadlerle minicik bir pixel'i dahi vurabilirim ![]() ![]() ![]() "Ürün tekniği , yüksek üretim kalitesi karşısında resmen büyülendim ![]() ![]() ![]() ![]() "Bu mousepad i ne kadar beğendiğimi kelimelerle anlatabileceğimi sanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() "İncelediğim mousepad lerin içinde "EN İYİ" sıfatını hakeden tek marka ![]() ![]() ![]() ![]() "Alabileceğiniz en üst seviye mousepad , daha ötesi mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Mouse üzerine inanılmaz bir hakimiyet sağlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Oyun'un her türlüsü ve her tipte GAMER için şüphesiz en iyi seçenek ![]() ![]() ![]() ![]() "Bir kere kullanmanız yeter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bu kadar yumuşak bir hareket alanı daha görmedim ![]() ![]() ![]() ![]() "Mousepad ve glidz le , kendinizi FERRARİ içinde SÜRÜŞ yapıyor gibi hissediyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() "Mouse inanılmaz derecede yumuşak ve hızlı hareket ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Dünyada üretilen en iyi ürün demek çok da fazla iddialı bir laf olmaz emin olun ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http//www ![]() ![]() ![]() ![]() QPAD İNCELEMELERİ veALMIŞ OLDUĞU BAZI ÖDÜLLER Cyber Snipa Intelliscope 2400 DPI LASER Gaming Mouse 1000/2400 DPI , 6 programlanabilir tuş, hem sağ hemde sol elle kullanım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|