Bence Sende Şimdi Herkes Gibisin! |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Bence Sende Şimdi Herkes Gibisin!Herşey,herkes,tüm dünya girdi aramıza, boş kollarda aradın paha biçilmez mutluluğunu bendeki aşkı hiçe saydın, senin gibi bir dünya servetine kanmadım, gidipte beş para etmez insanlarla,aramızdaki aşkı öldürmedim ![]() kendimi senin gibi farklı göstermeye çalışmadım yalan konuşmadım adilik yapmadım pekiiiii,,,,, sen şimdi rahatmısın?? eğlenebiliyormusun sahte gülüşler etrafında, ya da eğlendirebiliyormusun yalanlarınla hala eskisi gibimisin? hiç mi değişmedin? biliyorum seni değiştirmeye hiç hakkım olmadı, günlerce yazabilirim seni, ya da bir anda silip atabilirim herzaman yaptıgım gıbı belkı bende de hata oldu bi anda sildim seni ama herkes hakkettigini yaşarmış duyduguma göre üzgünmüşşün nafile be canım bi insana bi kere şans verilir Bence sen de simdi herkes gibisin Gözlerim gozunde aski secmiyor Onlardan kalbime sevda gecmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor Cünkü bence simdi herkes gibisin Yolunu beklerken daha dün gece Kaciyorum bugün senden gizlice Kalbime baktim da iste iyice Anladım ki sen de herkes gibisin Busbutun unuttum seni eminim Maziye karisti simdi yeminim Kalbimde senin için yok bile kinim Bence sen de simdi herkes gibisin!!!
|