![]() |
Bir Çiftin Günlüğü:) |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Bir Çiftin Günlüğü:)Kadının Günlüğü : Bugün üç yıl bitti ![]() ![]() Tanrım, onu ne kadar seviyorum ![]() ![]() Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin ![]() ![]() ![]() ![]() Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın, hala uzak, hala kabuğuna çekilmiş ![]() Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor ![]() Benden genç mi acaba? İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın? Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım "neyin var?" diye sordum ![]() ![]() ![]() ![]() O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu ![]() ![]() ![]() Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan ![]() ![]() Bitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tanrım, ölmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Erkeğin Günlüğü : Öff be, GALATA SARAY YİNE yenildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bir Çiftin Günlüğü:) |
![]() |
![]() |
#2 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Bir Çiftin Günlüğü:)adam haklı napsınnn:) eline sağlık gece gece güldüm valla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bir Çiftin Günlüğü:)teşekkürler zeynoo |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mate
|
![]() Cevap : Bir Çiftin Günlüğü:)hahaaa çok güzeldi cidden ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bir Çiftin Günlüğü:)teşekkürler mate vakit ayırdıgın için ![]() |
![]() |
![]() |