![]() |
Hamur İşleri-Ay Çöreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamur İşleri-Ay ÇöreğiHamur İşleri-Ay Çöreği Ay Çöreği (6 Kişilik) ![]() Malzemeler 3 Su Bardağı Un 100 gr ![]() 1 Kahve Fincanı Süt 1 Adet Yumurta Akı Bir Miktar Yaş Maya 1 Su Bardağı Dövülmüş Fındık 1/2 Su Bardağı Toz Şeker 1 Dilim Bayat Ekmek İçi 1 Çorba Kaşığı Kuru Üzüm 1 Çay Kaşığı Tarçın 1 Çay Kaşığı Yenibahar Yemegin Yapilisi 3 su bardağı un, 100 gr margarin, 1 kahve fincanı süt ve 1 adet yumurta akını derin bir kaba alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı bir yerde 1 su bardağı dövülmüş fındık, yarım su bardağı toz şeker, 1 dilim bayat ekmek içi, 1 çorba kaşığı kuru üzüm, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibaharı karıştırın ![]() Hamurdan limon büyüklüğünde parçalar koparın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AFIYET OLSUN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|