![]() |
Bu Kez De Sen Anla.. |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
![]() Bu Kez De Sen Anla..Gözlerimden yaş misali düşüşünü seyrediyorum öylece Nasıl süzüldüysen içime,aynı şekilde gidiyorsun işte ![]() ![]() ![]() Ne değiştirebilir şimdiden sonra bu kaderi? Sen mi? Güldürme beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ![]() ![]() ![]() N'olur güldürme beni haline ![]() ![]() ![]() Gelirsen diner sandığım yalnızlık durulmuyor Meğer kendimeymiş yalnızlığım,ağır geliyor ![]() ![]() ![]() Yaralarım onarılmaz artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En acı anlar boğazımda düğüm işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç beklemediğin anda; vuracağım kalbinin orta yerinden ![]() ![]() ![]() Aniden gelişin gibi, Ve gidişin gibi, Hatta tekrar tekrar dönüşün gibi olacak herşey ![]() Tüm acılarımı yakıp küllerini göndereceğim sana ![]() İbret-i âlem olsun diye,çektiklerimi,beni biraz olsun anla diye,bir daha dönme diye!!! Gün oldu,devran döndü Sen niyetlendin bu kez sevdama Gel bakalım kapıma Hâlâ açan bir ben var mı ardında? Üzgünüm ![]() ![]() ![]() Bu kez de sen anla!!! |
![]() |
![]() |
|