![]() |
Git... |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
![]() Git...Şimdi gidiyorsun ![]() ![]() ![]() Oysa senden tek bir damla istemiştim Sana kocaman bir deniz sunmak için ![]() ![]() ![]() Şimdi gidiyorsun ![]() ![]() ![]() Git! Ne zaman başladı bu hikaye, anımsamak zor ![]() ![]() ![]() Gençtim ![]() ![]() ![]() Hazırda fırtınalarım vardı, dört nala sevdalarım ![]() ![]() ![]() Komazdı öyle üç-beş nöbetleri, geceler içimi acıtmazdı böyle ![]() ![]() ![]() Bir insan bu kadar eksilebilir mi ![]() ![]() Hatırlarsan sesine uyku kaçmış bir adam vardı bu şehrin bir yerlerinde ![]() ![]() ![]() Düşler ormanının gece bekçisi derdin sen ona ![]() ![]() ![]() Gözlerinde gizledi o seni, sen bilmedin ![]() ![]() ![]() O adam bendim unuttun mu! Bak sevdiğin adam gülmeyi bile unuttu, seni unutamadı ![]() ![]() ![]() İşin kolayına kaçmadım, uğruna ölmedim yani ![]() ![]() ![]() Uğruna ölünecek sandığım biri için yaşadım hep ![]() ![]() ![]() Sen bunu da bilmedin ![]() ![]() ![]() Ben bir bakışına bin anlam yükledim, sen aşka kestirmeden gittin ![]() ![]() ![]() Bir hayatın özetini bırakıp avuçlarıma ![]() ![]() ![]() Şimdi gidiyorsun ![]() ![]() ![]() Git! Bana karanlığın ne demek olduğunu öğretmeden Bütün ışıklarımı söndürüyorsun ![]() ![]() ![]() Bu cehennem cinayetlerini işliyorsun Sonra bunlara intihar süsü veriyorsun ![]() ![]() ![]() Yazıklar olsun, yazıklar olsun ![]() ![]() ![]() Susuyorsun, susuyorum, susayacaklarım bitmiyor!!! Hani sen, sevdiğini yarı yolda bırakacak kadar yüreksiz değildin ![]() ![]() ![]() Düşmemeyi öğretecektin, nerdesin nerdesin! Uzun lafın kısası yoktur, anlatacağım çok şey var ![]() ![]() ![]() Hoyrat bir rüzgar gibi geldin, aklımı hayatımı dağıttın ![]() ![]() ![]() Şimdi gidiyorsun ![]() ![]() ![]() Git! Daha ayrılığa bile çarpmadan, aşk bize döndü ![]() ![]() Bir yılan gibi soktun koynuma kimsesiz geceleri ![]() ![]() ![]() Artık ölüm sana dokunamamaktan kötü değil ![]() ![]() ![]() Ama sana dokunmak da yasak bana ![]() ![]() ![]() Göz çukurlarımdaki karanlık bunu anlatır ![]() ![]() ![]() Sen var ya sen! Allah kahretsin!!! Yani şimdi gözleri sana benzeyen bir kızım olmayacak mı ![]() ![]() ![]() Yani şimdi başkaları mı sevecek seni ![]() ![]() ![]() Ben saçlarını okşadığım zaman Ellerin öksüz kalırdı ![]() ![]() ![]() Şimdi gidiyorsun git!!! |
![]() |
![]() |
|