![]() |
Çıldırtan cocuk soruları:))) |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Çıldırtan cocuk soruları:)))Enişte bu ne? -çakmak (1 ![]() -enişte bu ne? -çakmakk -enişte bu ne? -çakmak bahadır -enişte bu ne? -araba lastiği ![]() -aaaa olur mu hiç o bi kere çakmak ![]() -allahım sen bana sabır ver ![]() ![]() -Anneeee devlet bana ne zaman imza vericek?ne zaman benimde imzam olucak? - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -bunu kırıyımm mı? -hayır -bunu kırıyım mı? -hayırr ![]() -bunu kırıyım mı? -hayır -bunu kırıyım mı? -kır Alah'ın cezası kır ![]() -ama annne o kırılmazki çok ayıpp ![]() -anne ben babamımı daha çok seviyorum yoksa seni mi? -Alla'hım neden benim çocuğum böleeeeee ![]() (hamile bi kadına) -sen neden çocuğunu yedin bakiiim insan hiç çocuğunu yer mi? -hhıı -anneeebu kedinin neden kuyruğu uzamıyo? -çünkü kedilerin kuyruğu uzamaz hüsamettinciim ![]() -ama çekiyorum yinede uzamıyo anne ![]() -nneeeeeeeeeee ![]() -anneeeeee ben nerden çıttıııımm? -karnımdan çıktın sayılır ![]() -petiiii oraya nasıl dirdiim? - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -baba -efendim kızım -bizim kaşımızı gözümüzü kim yaptıı? -Allah yaptı yavrum ![]() -ama nedenki??? -teyze bu ne? -uçak -o uçak değil bi kere helikopter ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -anne balıklar terler mi? - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -balıklar su içer mi? - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -pekiii pirincin üstünde enden çizgi var? -elinin körü diyeeee ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çıldırtan cocuk soruları:))) |
![]() |
![]() |
#2 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Çıldırtan cocuk soruları:)))-anne ben babamımı daha çok seviyorum yoksa seni mi? -Alla'hım neden benim çocuğum böleeeeee ![]() üzgün olduğum halde güldürdün beni eline sağlık ![]()
|