Keşke Çocuk Olsaydım Dizlerim Kanasaydı Kalbim Yerine... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Keşke Çocuk Olsaydım Dizlerim Kanasaydı Kalbim Yerine...Keşke çocuk olsaydım dizlerim kanasaydı kalbim yerine ![]() ![]() Keşke Çocuk Olsaydım,Dizlerim Kanasaydı Kalbim Yerine ![]() Keşke Çocuk Olsaydım Dizlerim Kanasaydı Kalbim Yerine![]() Kara bulutlar sarar çevreni anlamadan sen ![]() ![]() Kapılırsın denediğin yanılgılara![]() ![]() İsraf ettiğin denemelerin gelir aklına ancak iflas ettiğini hüsrana uğrayınca anlarsın ve elinden kaçırdıklarının değerine yanarsın![]() ![]() Hesabın kendinle belki ama kendini harap etmeninde faydası yok![]() ![]() Sana yardım edecek eller uzanmazsa yılma pes etme ve yıkma omuzlarını dünyaya![]() ![]() Cesaretin bedelini ödeme tabi olmayla inanmayla duayla imanla![]() ![]() Onlar bedel değil çıkış noktasıdır sana; bu çirkef yoldan dipsiz kuyudan ve umutsuz hayattan![]() ![]() Sarıl sana kucak açanlara sev gözleri aşkla yanan insanları duy seni ısrarla çağıran imanlı duyguları![]() ![]() Mağrurlanma cebindeki kâğıtlarla önünde diz çöktürdüklerine rehavet`e kapılma beş öğün alnını kıbleye döndürdüm diye korkuya yol alma yarandan irin akınca ve kuşkuya düşme inancından zaman zaman kaybedince![]() ![]() Yol al geçmişe yürü geleceğe![]() ![]() Ama kaybetme gerçeği![]() ![]() Önünde gidene arkandan seni takip eden gölgene ruhunda olup bitene dikkat et![]() ![]() Onlar yol gösterici belki ama yoldan da çıkarıcılardır![]() ![]() Sığın gafletten Mabuda![]() ![]() Gerçek adımlarını takip eder doğru`yu hitap eder sana![]() ![]() Takıntılara mahal vermez![]() ![]() Zaten benim takıntılarımda yoktur![]() ![]() Hayatımı takıntılarla yönetemem hayatımı kötüleri seçerek geçiremem hayatımı elimde olmayanların hüznüyle bitiremem![]() ![]() Şükrün edası parıldarken gözümün önünde eğilmem fikrin gürültüsüne![]() ![]() Sırtlarım içimi yakmaya çalışan yangınları ve sözlerimi yerine getiririm![]() ![]() Bulutlar süzülürken hasretlik çektiğimiz diyarlara bizde ecelin çizdiği yolda hızla ilerleriz![]() ![]() O çizgi ince ve hassastır çabuk yön değiştirir ve çabuk silinir![]() ![]() Kontrol sende belki ama silgi de nefsinde yani içinde![]() ![]() İçinde ki gürültüden korkma kanserlere kulak asma onlar sadece kuruntu![]() ![]() Düşman sana gelir önden arkadan sağdan soldan![]() ![]() Uçuruma iter seni eli omzunda dost zikriyle![]() ![]() Ama Yaradan razı gelmez düşmana korkuna kansere kuruntuna ve sahte dostuna![]() ![]() İki elini açmanı bekler senden sende açarsın ona usluca ve kapılırsın huşuya![]() ![]() Dostun olur bazen kötülüğün bekçileri ![]() ![]() Bazen bir duman içine çekersin onu ve hızlıca hayatını çalarak terk eder seni![]() ![]() Bazen yalnızlık etrafında ki insanlara rağmen yalnız bırakır seni ve bitirir hislerini![]() ![]() Bazen düşüncelerin yiyip bitirir seni umursamazsın etrafında olup bitenleri ve saçlarını beyazlatıp eritir seni![]() ![]() Çare umarız onlardan derman isteriz yaratılandan![]() ![]() Derdimizi açarız mahlûka ve karanlığa gömülürüz hızlıca![]() ![]() Velhasıl bitmez sahte ve amaçsız dostlar![]() ![]() Çare getirmez kendisine çare olamayan kötülükler![]() ![]() Çare bulsaydı karanlığa kötülük ilk önce kendi İblisine derman olurdu![]() ![]() Dost aramana gerek yok O çok yakınında![]() ![]() En güzele aç ellerini ve derdini en güzel dosta anlat çaresizliğini![]() ![]() Ondan başka derman ondan başka çare yoktur sana![]() ![]() Çizgini bul ve bozma sakın![]() ![]() Hesabımız ağır üzüntümüz baki derdimiz çok çevremizi dost kisvesine bürünenler sarmış yaşlarımız gözleri kanatmış![]() ![]() Bunlar acıtabilir ve yaralayabilir ruhunu![]() ![]() Fırtınalar sürükleyebilir belki seni ıssız kıyılara![]() ![]() Ama bu sancılara dermanı verir Mevla düşersen seni kaldırır yerinden Rabbim kaybolursan sana doğru yolu gösterir Allahım![]() ![]() En güzele aç ellerini… O seni dinler izler görür affeder ve en önemlisi sever… Keske Cocuk olsaydim dizlerim kanasaydi kalbim yerine __________________ alıntı |
|
|
|