Sevmiyorum |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
SevmiyorumPazartesi gününü sevmiyorum Ayrıldığımız gün ![]() Geceleri sevmiyorum Sensizliğimi hatırlatıyor bana ![]() Yalnızlığı sevmiyorum Seninle olabilmek varken ![]() Uyumayı sevmiyorum Rüyalar bana hep seni gösteriyor ![]() İnsanları sevmiyorum Seni benden aldılar ![]() Sokakları sevmiyorum Sen gittiğinden beri anlamsızlar ![]() Bu şehri sevmiyorum Çünkü sen yoksun ![]() Hayallerimi sevmiyorum İçlerinde hep sen varsın ![]() Oyunları sevmiyorum Sen seviyorsun diye ![]() Sayende artık hiçbirşeyi sevmiyorum ![]() ! Senden başkasını da sevmiyorum ,sevemiyorum ![]() Kendimi sevmiyorum Sana sırıl sıklam aşık olduğum için ![]() Ve artık seni de sevmiyorum Bana senden başka hiçbirşeyi sevdirmediğin için ![]() !!
|
|
#2 |
|
pesimistt
|
Cevap : SevmiyorumSayende artık hiçbirşeyi sevmiyorum ![]() ! Senden başkasını da sevmiyorum ,sevemiyorum ![]() Kendimi sevmiyorum Sana sırıl sıklam aşık olduğum için ![]() sayesnde çarşamba qnLerini de sewmiorumm!!! insanLardn da nfret ediorumm onu bndn aLdıLar!! tşkLer
Cevap : Sevmiyorum |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Sevmiyorumvakit ayırıp okudugun için ben teşekkür ederim pesimistt inşallah o güzel yüreğini hakeden kişiyle bigün mutlu olursun
|
|
Cevap : Sevmiyorum |
|
|
#6 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Sevmiyorumokudugun için teşekkürler gözlerine sağlık fakat aşkı unutma! aşk çok güzeldir ve acıdır ama acısıda bi başka güzeldir inan o acıyı herkez tadamaz çünki her yürek sevmesini bilemez ve herkeze nasip olmaz o acı:)
|
|
Cevap :Elveda |
|
|
#7 |
|
gülgüzeli
|
Cevap :ElvedaBir gün baktım davullar, zurnalar ötüyor Bu ses beni ölüme davet ediyor ! Sen damatlıklar içinde, Bense beyaz kefen içinde Bil ki her zaman sevmiştim seni! Kader bile bağlamaz bizi Ölüme giderken bile izliyordum seni Ağaçtan atıma bindirdiler beni Mezarıma gül koyma sakın! Yanıma bile ugrama! Yaşadığın sürece, Hep kalbinle ağla! Artık ben ölüm yolcusuyum Gidiyorum senden uzaklara Sana son kez elveda diyeyim Sonra yaşamıma son vereyim ![]() ![]()
|
|
|
|