Tesettürlüyüm Çünkü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tesettürlüyüm ÇünküTesettürlüyüm çünkü Tesüttürlüyüm çünkü; Allahı hatırlamak ve hatırlatmak için ![]() Yaratılış gayemin gereği ![]() Özel olduğum için ![]() Özel hissettiğim için ![]() İnsanların gözünde değil Rabbimin nazarında özel olduğum için![]() Kulluğumun gereği![]() Rabbimin rızasını kazanmak için![]() Tesettürlüyüm çünkü; Tesettürlüyken daha rahat olduğum için ![]() Dışarıda kendimi en rahat hissedebileceğim giyim şekli olduğu için![]() Allah rızası için![]() Birtakım kötü gözlerden koruduğu için![]() Tesettürlü bir insan dış görünüşüyle değil de kişiliği ve ahlakıyla davranışlarıyla, düşünceleriyle ön planda olduğu için ![]() Tesettürlüyüm çünkü ; Buna verilecek en iyi cevabım: İnancımın kanıtlarından biri Tesettürüm ![]() ![]() İnanıyorum; emri başım üstünde her varlığa sevgi duyuyorum ![]() her varlık O na çıkıyor![]() O nu seviyorum![]() Tesettürlüyüm çünkü; Rabbim bize zinet değerinde bakıyor ve ben bu zineti en iyi şekilde muhafaza etmek istiyorum ![]() Tesettürlüyüm çünkü; kadınlık vasfıyla değil,insan vasfıyla hayatta ilerlemek istiyorum ![]() Tesettürlüyüm çünkü; Ehli imana zarar vermek istemiyorum ![]() Tesettürlüyüm çünkü; Tesettürün en baş vasfı başörtüsünü ilk önce kalbimde sonra kafamda taşıyorum ![]() Tesettürlüyüm çünkü; İslamı yaşamayı kolaylaştırıyor, hayatımın her safhasına yaymamı sağlıyor ![]() Tesettürlüyüm çünkü; Bana Rabbimi hatırlatıyor ve hatırlatanlardan olmak istiyorum ![]() Tesettürlüyüm çünkü ; "Kulum" Diye yadedilenlerden olmak istiyorum ![]() ![]() Tesettürlüyüm çünkü; Hürüm ben ![]() tesettürüm sayesinde namahremim, saygı duruşuna geçmek zorunda![]() (öyle bir temsil etmeliyim ki, bu olmak zorunda) Tesettürlüyüm çünkü; Hakk böyle istiyor ![]() Hakk istedi mi, şek yok şüphe yok koşul yok şart yok![]() Tesettürlüyüm; çünkü hürüm ben ![]() Budur sebebi örtümü başımda taşırken gözlerimin ışıması![]() Gurur addetmeyiniz![]() Tesettürlüyüm çünkü ; Değerliyim!! Tesettürlüyüm Çünkü; Allah'a İtaat Ediyorum ![]() Tesettürlüyüm ![]() ![]() Çünkü Allah'a Teslim oldum ![]()
|
|
|
|