Diyet Menü - Bahçıvan Salata |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Diyet Menü - Bahçıvan Salatadiyet menü - bahçıvan salata bahçıvan salata Malzemeler:1 Kg Kuskonmaz 250 gr Taze Yesil Fasulye 1/2 Karnabahar 1 Salatalik 1 demet Turp 1 Göbek Salata 1 adet Kuru Sogan 1 demet Maydanoz 2 dal TarhunOtu 1 demet Tere Sosu için: 4 yemek kasigi Zeytinyag 1 yemek kasigi Sirke Tuz, Karabiber TARIFI: Fasulyeleri biraz diri kalacak sekilde haslayin 1'er santimlik parçalar halinde kesin Kuskonmazlari da ayiklayip haslayin ve küçük parçalara bölün![]() Salataligi ince halkalar halinde kesin (istege bagli olarak kabuklarini soymadan olursa daha iyi) Karnabahari buket buket ayirin 3-5 dakika kadar kaynar suya sokup çikarin Göbek salatayi yikayin Ince seritler halinde kesin Turplarin yarisini da ince halkalar halinde kesin Tüm malzemeleri, 20-30 dakika buzdolabinda dinlenmeye birakilmis salata sosu ile iyice harmanlayin __________________ alıntı |
|
|
|