![]() |
Et Yemekleri - Etli Topalak Tarifi (Yapılışı ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Yemekleri - Etli Topalak Tarifi (Yapılışı )Et yemekleri - Etli Topalak tarifi (yapılışı ) Malzemeler 1 kg yağsız dana kıyması 1 yemek kaşığı salça 1 su bardağı köftelik bulgur margarin yağı-etsuyu veya sıcak su 1 adet yumurta 1 demet maydanoz 2 yemek kaşığı un Tuz-karabiber-kekik 1 adet soğan 1 su bardağı haşlanmış nohut Yapılışı Geniş bir kabın içine eti, bulguru, yumurtayı ince kıyılmış maydanozu, unu, soğanı, tuzu ve baharatları koyup köfte hazırlar gibi iyice yoğrulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|