İlginç bi testt bakım biiiiii |
|
|
#1 |
|
JOKER
|
İlginç bi testt bakım biiiiiiTEST BAŞLIYOR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesajin sonunda sana bir soru sorulacak ![]() Hemen yanitla Durup dusunme![]() Aklina ilk gelen seyi soyleyiver ![]() Bu eglenceli bir "test" ![]() ![]() VE ayni zamanda biraz acaip (cok acaip)!Bir dene,%98'de veya %2'de oldugunu yazmayi unutma Bununne demek oldugunu "test"i bitirdikten sonra anlayacaksin ![]() Simdi ![]() ![]() asagidaki talimatlari olabildigince cabuk yerine getir![]() Bir hesabi bitirmeden otekine gecme ![]() ![]() Yanitlari yazmak veya hatirlamak zorunda degilsin Sadece kafadanhesaplayarak cevap ver gec ![]() Sasiracaksin ![]() Basla: Asagidaki toplamlar kac ediyor: 89 + 2 12 + 53 75 + 26 25 + 52 63 + 32 Biliyorum! Hesap yapmak zor is, ama neredeyse bitti ![]() ![]() ![]() Hadi tek bir tane daha![]() ![]() ![]() 123 + 5 CABUK! BIR RENK VE BIR ALET DUSUN! Asagiya devam et ![]() ![]() ![]() Biraz daha ![]() ![]() ![]() Aklina kirmizi bir cekic geldi, degil mi? Eger verdigin cevap bu degilse, sen anormal sayilmasa da farkli bir akla sahip olan %2 insandan birisin ![]() insanlarin %98'i bu alistirmayi yapinca kirmizi bir cekic diye yanitliyor ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
ziya
|
Cevap : İlginç bi testt bakım biiiiii175ve 370 yüzde elli :sm_confused: |
|
Cevap : İlginç bi testt bakım biiiiii |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : İlginç bi testt bakım biiiiiiyaa benim aklıma kırmızı bi çekiç gelmedi ![]() paylaşım için tşk emeğine sağlık
|
|
#4 |
|
_SiYaH_
|
Cevap : İlginç bi testt bakım biiiiiiSiyah Testere Dedim ben ![]() iimi kötümü şimdi bu :S ![]() ![]() paylaşım için tşklr ![]() ![]()
|
|
#5 |
|
angelesdream
|
Cevap : İlginç bi testt bakım biiiiiipembe bir fınfık kıracağı dedim çok mu anormalim acaba:sm_confused:
|
|
|
|