Arpacık Soğanlı Kuzu Kapama Tarifi Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arpacık Soğanlı Kuzu Kapama Tarifi YapılışıArpacık Soğanlı Kuzu Kapama Tarifi Yapılışı Arpacık Soğanlı Kuzu Kapama Tarifi - Arpacık Soğanlı Kuzu Kapama Nasıl Yapılır - Arpacık Soğanlı Kuzu Kapama Malzemeleri Arpacık Soğanlı Kuzu Kapama Gerekli malzeme: 6 parça kemikli kuzu ki 8-10 arpacık soğan 8 yeşil soğan 1 havuç Yarım demet dereotu 6 marul yaprağı tuz Eti tencereye koyup, suyunu salıp çekinceye kadar kısık ateşte pişirin Arpacık soğanları soyup ete ilave edin ve 1 saat daha pişirin Havuç, yeşil soğan ve dereotunu yıkayıp doğrayın![]() Ete tuz ve sebzeleri ilave edip 20 dakika daha pişirin Arpacık soğanları yemeğin içinden alıp dana sonra kullanmak üzere ayırın![]() Marul yapraklarını yıkayıp haşlayın Düz bir zemine yayıp pişirdiğiniz etli karışımı yapraklara paylaştırın ve sarın![]() Ayırdığınız arpacık soğanla birlikte sıcak servis yapın |
|
|
|