faikrifat-zf |
|
|
#1 |
|
faikrifat-zf
|
faikrifat-zffaik rıfat çörekcioglu sitenizi sevdim aslında asfalt bakterilerini arastırırken karsılastım ve üye olmalıyım dedim![]() Ben lise ögrencisiyim lise 3 sınıfta ögrenimime devam etmekteyim Gelecegi acık olarak nitelendirilen ögrenc grubu içinde yer alıyormuşum:iconbilmis:Güvenilir iyi kalpli balık burcu biriyim ders calısmaktan nefret ederim trabzon da yasıyorum yassım 17 Ve arastırma istegi beni var eden tek şeydir konusmayıda cok severim
|
Cevap : faikrifat-zf |
|
|
#3 |
|
suskun
|
Cevap : faikrifat-zfSitemize hoşgeldiniz,umarım forumda kalıcı olursunuz,kaliteli paylaşımlarınızı bekliyoruz:iconbilmis:
|
#6 |
|
_SiYaH_
|
Cevap : faikrifat-zfHOŞGELDİN faikrifat-zf ![]() ![]()
|
#7 |
|
pesimistt
|
Cevap : faikrifat-zfhoşqeLdinizz!! sewiyeLi payLaşmLarr!!!
|
|
#10 |
|
mate
|
Cevap : faikrifat-zfhoşgeldiniz sitemize iyi vakit geçirmenizi temenni ederim :sm_wink: |
|
|
#11 |
|
angelesdream
|
Cevap : faikrifat-zfaramıza hoşgeldiniz,bu seviyeli, paylaşım, sevgi ve saygı ortamına ayak uydurmanızı dilerim ![]()
|
|
|
#13 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : faikrifat-zfhoşgeldin aramıza güzel vakit geçirmen dilegiyle