![]() |
Böyle Baba Olur Mu ! |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Böyle Baba Olur Mu !Diyarbakır’da 3 yaşındaki oğlunu 17 yerinden ısırıp, başına yemek kaşığıyla defalarca vurup öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan baba Ahmet Kaptan’ın, "canavarca bir hisle adam öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi ![]() Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, sanıklar Ahmet Kaptan ile ona yardım eden yakınları Feyzi Gezginci, Fesih Kaptan ve Saim Kaptan ile ilgili iddianamesini tamamladı ![]() İddianamede, olayın, öldürülen 3 yaşındaki Hasan Gezginci’nin dedesi Abdullah Gezginci’nin durumu güvenlik güçlerine bildirmesi sonucu ortaya çıktığı belirtildi ![]() CESEDİ BAŞINDA 3 SAAT BEKLEDİ İddianamede, sanık Ahmet Kaptan’ın savcılıkta verdiği ifadeye de yer verildi ![]() ![]() Ben de alkolün etkisiyle yemek kaşığıyla çocuğu dövdükten sonra ısırmaya başladım" dediği belirtildi ![]() İddianamede, 3 yaşındaki Hasan Gezginci’nin gece saat 03 ![]() ![]() ![]() Sanık Kaptan’ın daha sonra yakınları olan Fesih ve Saim Kaptan’a durumu anlattığı ve onlardan, çocuğu gömmeleri için yardım talebinde bulunduğu bildirilen iddianamede, şu ifadelere yer verildi: "Olay yerine gelen Fesih ve Saim Kaptan, Ahmet Kaptan ile birlikte bir battaniyeye sardıkları Hasan Gezginci’nin cesedini sepetli bir motosikletle Mardinkapı semtindeki Hevsel Bahçeleri’ne götürüp battaniye ile gömdükleri tespit edilmiştir ![]() ![]() ![]() DİŞ İZLERİ AYNI İddianamede ayrıca, 3 yaşındaki Hasan Gemici’nin yapılan otopsisinde vücudunda çok sayıda darp ve ısırık izine rastlanıldığı belirtildi ![]() İddianamede, yapılan inceleme sonucunda ısırık izlerinin sanık Ahmet Kaptan’dan alınan mukayese diş kalıbı izleriyle aynı olduğu kaydedildi ![]() EŞİNİN BURNUNU KESMİŞTİ 3 yaşındaki çocuğunu yemek kaşığıyla dövüp 17 yerinden ısırarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanık Ahmet Kaptan’ın, 2 yıl önce, çocuğun annesi olan imam nikahıyla birlikte yaşadığı Türkan Gezginci’nin burnunu, "kendisini aldattığı ve esrar almadığı" için kestiği ortaya çıkmıştı ![]() |
![]() |
![]() |
|