![]() |
Stres Butonu |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
Stres ButonuMerhabalar arkadaşlar Kullanıcı başlığına yerleştirmiş olduğum stres butonuna tıklayarak hepiniz stres atabilirsiniz ![]() Şimdi nereden çıktı böyle birşey demeyin çoğumuz zaman zaman bazı olaylara kızıyoruz ve sinirlerimiz yıpranıyor ![]() Uyarı: Buton boştur birşey çıkacak umudu ile basıp daha da sinirlenmeyin :icongulucukk: Konu bir süre burada kaldıktan sonra geyik odasına taşınacaktır :sm_wink: |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Stres Butonu |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Stres Butonu~~ 123467987432157511321348646+54 kere senin butonuna "tıkladım" xD ~~ :Green_Colorz_PDT_01 :iconsiritik: :sm_biggrin: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
okaliptus
|
![]() Cevap : Stres Butonuehuehu son gunlerde en cok ihtiyacım olan seydi:D :D :D saolasın canım beni düşündünde koydun heralde :P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mate
|
![]() Cevap : Stres ButonuBende dün 132245656455585 kere tıklamışımdır :sm_dead: Maksat eğlenmek olsun :iconsiritik: Evet okaliptüs senin için koydum ayrıca kendim için ayrıca rahatsız için ayrıca her ne kadar sukunetini korusada [KAPLAN ] için , ayrıca yosun angel v ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Stres Butonusüpermiş ya :sm_sleep: en çok tıklayanlardan biride ben olurum heralde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
angelesdream
|
![]() Cevap : Stres Butonubu şey beni daha çok sinirlendirdi:sm_confused::iconsiritik: parmağımda ağrıdı:sm_biggrin: neyse nankörlük etmiyim şimdi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
mate
|
![]() Cevap : Stres ButonuAlıntı:
şimdi o tuşa basarken bişey çıkmıyor ya sen hırs yapıyorsun o ara butona odaklanıyorsun ve aslında sinirlendiğin herşeyi unutuyorsun :icononayli: Tüm suçlu buton :Green_Colorz_PDT_01 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Stres Butonu~~ Yalnız herkes stresini senin üzerinde atıyor toprakım xD Stres yapmasıın xD ~~ :iconsiritik: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Stres Butonu~~ Butona mı çektin acep ? xD Bol Bol tıklıyorum ben haberin olsun :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01 ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
gulhan
|
![]() Cevap : Stres Butonuya insan mbastıkça daha fazla stres lenıo
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
mertdk
|
![]() Cevap : Stres Butonuilk gordugumde basmamistim , ozeldir belki diye, simdi bu basligi gordum ve gonul rahatligiyla bastim :) pekcok bircok defa bastim ama stresimi atmadi :) bir link koysan ve bir pencere acilsa ordada birseylere tiklansa veya ses cikartsa daha farkli olabilir ![]() ilginc bir buton :D
|