![]() |
Gözyaşı Katili Erkekler.. |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Gözyaşı Katili Erkekler..![]() Yokluğunun deminde, ayrılığın son perdesindeyim ![]() Bitecek birazdan aşk oyunumuz, kapanacak sahnemiz ![]() ![]() ![]() Ve son selam seyircilere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -di'li geçmiş zamanlı cümleler kurmayacağım artık ![]() -miş'li geçmiş zamanlı sözcüklerde kaybolmayacağım ![]() Geniş zamanlı cümleler kullanmıyorum ![]() Daralttım zamanlarımı ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdilerde kalbimi de alıp gidiyorum ve bırak beni gidiyorum ![]() Gidişimle bu oyunu bitiriyorum ![]() Yüreğimin bütün derinliğine rağmen ruhumun bir yarısı sende ![]() ![]() ![]() ![]() Beni yaşama bağlayanın sen olduğunu ve aşkı bir kor gibi elimde taşıdığımı gör istiyorum ![]() Gurbet benim, sıla ise sensin ![]() Gönül oyunumuzdan seyrediyoruz birbirimizi ![]() ![]() ![]() İzlendi tiyatronun son oyunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbimde ve beynimde oyun bitti ![]() Neler mi hissediyorsun oyun bittiğinde? Sadece üzgünsün ![]() Bol arkadaşının bir korkak olduğunu anladığında kızmıyorsun, yıkılmıyorsun ![]() ![]() Karşında senelerdir yüreğindeki aşkı haykırmaya korkan bir adam olduğu için üzülüyorsun ![]() Ağlıyorum ![]() ![]() Hüzün dolu yollarda kayboluyorum ![]() Üzülme!!! Bir daha hiç dönmemek üzere gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() El sallıyorlar gidişime ![]() ![]() ![]() Sen gülerken onlar ağlıyorlar bitişime ![]() ![]() ![]() Beynimi son bir soru tırmalıyor ![]() "Sor kızım ![]() ![]() Cevapsız bir soru diyorum ![]() "Anlat kızım derdini, hadi susma ![]() ![]() Susmuyorum ![]() "Erkek gözyaşı katili mi anne??? " diyorum ![]() Cevap alamıyorum ![]() Ayrılığın bileklerini kesmek isterken kendi bileklerimi kesiyorum ![]() Canım kalbim kadar yanmıyor ama elim yüzüm kan içinde kalıyor ![]() Üzülme!!! Bir daha hiç dönmemek üzere gidiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Gözyaşı Katili Erkekler.. |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Gözyaşı Katili Erkekler..~~ Hayırdır nereye ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|