![]() |
Havva Ana Eli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havva Ana EliHavva Ana Eli Bitkisi Özellikleri Nelerdir - Havva Ana Eli Yetiştiriciliği - Havva Ana Eli Hakkında HAVVA ANA ELİ (Anastatica hierochuntia) Turpgiller familyasındandır ![]() ![]() Saplı yapraklı ve küçük beyaz çiçekli bir yıllık otsu bir bitkidir ![]() ![]() Bu özelliğinden dolayı Anadolunun kimi bölgelerinde doğum yapmakta olan kadının yanında tutularak ona manevi bir güç verecegine inanılır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Havva Ana Eli |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havva Ana EliUMRAYA gittigim zaman MEKKEDE Dagdan koparmistim hatira olsun diye bulundugum ulke URDUNE gelince o bitkinin MERYEM Ananin eli dediler ve dilden dile bende oldugunu ogrenen dogum yapicak kadinlar sancisi gelince MERYEM ANA bitkisini suya koyup iciyorlardi Bende 3 ![]() yardimci kadin tlf acti esime haniminiz dogum yapiyor diye esim ve Dr geldiginde dogum yapmistim bu anlattiklarimin hepsi 15 dakikada oldu Kizimin adini RUYA Koydum hakikaten ruya gibi hic sancisiz dogum yapmistim Allaha sukurler olsun Bu guzel animi sizlerle paylasmak istedim |
![]() |
![]() |
|