Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buonarroti, casa

Casa Buonarroti

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Casa Buonarroti

Casa Buonarroti Mimarı - Casa Buonarroti Resimleri - Dünya Mirasları - Casa Buonarroti Hakkında - Casa Buonarroti Özellikleri - Tarihi Yapılar - Tarihi Anıtlar

Casa Buonarroti Floransa'da bir müzedir Yapının mülkiyeti heykeltraş Michelangelo'ya ait olup (fakat kendisi burada oturmadı) onu yeğeni Lionardo Buonarroti'ye bıraktı Müzeye çevrilen ev onun büyük yeğeni Michelangelo Buonarroti tarafından sanatçılara vakfedildi Onun koleksiyonları Michelangelo'nun iki en erken heykelleri olan Madonna merdivenleri ve Centaurs Savaşı nı içerir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com