Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
esma, haccın, kalbine, sayın, yolculuk

Haccın Kalbine Yolculuk - Esma Sayın

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Haccın Kalbine Yolculuk Kitap Özeti - Esma Sayın Kitapları - Esma Sayın Kitap Tanıtım - Haccın Kalbine Yolculuk Kitap Fiyatı - Haccın Kalbine Yolculuk Ön Okuma

Kitap Özet

Beden ile ruhun birleştiği bir ibadettir hac Bütün ibadetleri içine alan büyük bir kalp hükmündedir Dünyevî ölçülerle tarif edilemeyen bir cazibe merkezidir

Bu yüzden, iki kanatlıdır hac: zâhir ve bâtın, onda buluşur Haccın gerekleriyle zahirî hac ifa edilirken, bu gereklerin ardındaki sırlara ermekle bâtınî haccı da tecrübe eder mü'min Haccın kalbine asıl yolculuk işte böyle gerçekleşir

Haccın Kalbine Yolculuk zahirî haccın içindeki bâtınî manaları hakikat eri büyük mutasavvıfların görüşlerinden derleyerek sizlere sunuyor

Hac sadefinin derûnunda saklanan hakikat incilerini toplamak isteyenler için, Haccın Kalbine Yolculuk'tan alacağı çok ders var

Kitap Ön Yüzü

Kitap Künyesi

Nesil Yayınları

» Din

Fiyatı : 14,00 TL

Temmuz 2012, 320 sayfa, ISBN: 9786051312439

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com