Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruishalim gecmiyor kolonoskopi nedir

Soru:"İshalim Gecmiyor, Kolonoskopi Nedir?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"İshalim Gecmiyor, Kolonoskopi Nedir?"

sa hocam yaşım 26 1,5 aydır gecmeyen isalim var 2 sefer intaniyeye gittim hemogram tahlilim temiz çıktı gaitada parazit yumurtası araması görülmedi amip araması görülmedi flagyl ve reflor verdi gecmezse gastro cerraha git dedi geçmedi bende gastro cerraha gittim karnıma baktı (buscopan biteral reflor) verdi gecmezse kolonoskopi yapacaz dedi bu ilaçlarıda kullandık geçmedi karnımda sedece sıkıştıgım zamanlar agrı oluyor kaka yapınca geciyor günde 4 sefer büyük abdese çıkıyorum ilk 2 si ihal dierleri azda olsa katı korkuyorum hocam kanser olabilirmiyim veya siz bu işin hocası olarak bende ne gibi rahatsızlıklar olabilir birde kolonoskopi nedir beni aydınlatırsanız sevinirim ALLAH yar ve yardımcınız olsun şimdiden teşekkür ediyorum

DoçDr Yusuf AKCAN

23 15:44:35

kronik ishaliniz var görünüyor, değişik sebepleri olaiblir ishal şikayetlerinin gece uykudan uyandırıp uyandırmadığı, zayıflamanın eşlik edip etmediği gibi değişik öykü sorguları, fizik muayene, kolonoskopi gibi laboratuvar testlerinden sonra tanı netleşirkolonoksopi uygun barsak temizliği sonrası endoskopik cihazla makatdan girilerek kalın barsağın ve duruma göre ince barsağın son kısmının (ileum) un incelenmesi gerektiğinde biyopsi alınması için yapılan testtirkolonsokopi ve diğer ayrıntılı bilgi için aşağıdaki okuma öneri linklerine tıklayarak bu konudaki diğer site içi kaynaklarımızı da okuyunuz Sağlıcakla DoçDr Yusuf AKCAN---Muayene- (0216) 352 8682 –Maltepe-İST

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com