selam Alaattın bey ben 2006 yılında sema hastahanesınde kıl donmesı amelıyatı olmustum ama amelıyattan hemen sonra kasıntı devam etti ve halen ediyor tekrardan ameliyat olmalımıyım olmzsam kanser veya buyume rıskı vamı eger amelıat olursam hastahanenin odeme konusunda herhangı bı yardımı soz konusumu
UzmDr Alaattin OZTURK
27 09:56:33
Kürşat Bey selamlar Kıl dönmesi ameliyatı sonrası kaşıntı olabilir Bu yeniden ameliyatı gerektiren bir durum değildir Akıntı varsa hastalık tekrar etmiş olabilir Ancak o zaman yeni bir ameliyat gündeme gelir Kaşıntı, kanser yada başka kötü bir duruma da işaret etmez Dolayısıyla endişe etmeyin Ama kaşıntı sizi rahatsız ediyorsa bir cildiye uzmanına muayene olmakta fayda var Hastanemize gelirseniz hem ben görürüm hem de cildiyeye muayene olabilirsiniz
Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.