Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorutekrarlayan çiban

Soru:"Tekrarlayan Çiban "

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Tekrarlayan Çiban "

EFENDİM ÖNCE SAĞ KOLUN EL BİLEK AZ ALTINDA BİR ÇIBAN ÇIKTI TROSYD VE ANESTOL POMAD İLAÇLARINI KULLANARAK ÇIBAN OLGUN HALE GELEREK İLTİHABI İÇERİSİNDEN ÇIKTI BİR MÜDDET DAHA İLAÇLARI BÖLGEYE UYGULADIM HEMEN ARDINDAN YİNE AYNI SAĞ KOLUMUN DİRSEK KISMINDA BİR ÇIBAN DAHA ÇIKTI YENİDEN AYNI İLAÇLAR İLE TEDAYİYE DEVAM EDİYORUM BİRBİRİ ARDINA ÇIKAN BU ÇIBANLAR NE GİBİ BİR RAHATSIZLIĞA İŞARETTİR
SAYGILARIMLA HAYIRLI GÜNLER DİLERİM
ATİLLA ATİK 02021979 BOY:172cm KİLO:74kg SİGARA VE ***** KULLANMIYORUM
DoçDr Tuna DEMIRDAL

14121610

Sayın Atik,
Öncelikle geçmiş olsun diyorum Cilt infeksiyonlarında bir hekim için en kolay teşhis yolu hastayı bizzat görmektir Tarif ettiğiniz lezyon için mantar ve ağrı kesici pomadlar kullanmışsınız Sizin tarifinize göre doğru ilaçlar gibi görülmüyor Bazen kişilerde tekrarlayan deri ve yumuşak doku infeksiyonları olabilir Bunlar bazen bir damarsal patolojiyi gösterebilir, bazen de travmalardan sonra görülebilirAma siz daha önceden geçirilmiş bir operasyon gibi bir durumdan da bahsetmemişsiniz Tekrar aynı durumla karşılaşırsanız bir İnfeksiyon Hastalıkları Uzmanına başvurmanızı öneririm, bu durumun sizde başka bir hastalığı işaret ettiğini bu belirtilerle söyleyemeyiz Bence endişe etmenize hiç gerek yok, İnfeksiyon Hastalıkları Uzmanıile yüz yüze görüşürseniz sıkıntılarınız daha kolay çözülebilir Bu lezyonların arkasında kendi kendinize birşeyler aramanıza ve üzülmenize hiç gerek yok Saygılarımla sağlıklı günler dilerim

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com