Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorugöğüs altımdaki ağrının sebebini arıyorum

Soru:"Göğüs Altımdaki Ağrının Sebebini Arıyorum"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Göğüs Altımdaki Ağrının Sebebini Arıyorum"

Mrb hocam18 yaşında, 53 kilo bir bayanım 1, 15 senedir göğüs ağrısı çekiyorumcok sık olmuyorama son zamanlarda sol göğsümün altında iğne batırılıyormuş gibi bir ağrı varazıcık bi merdiven çıktığım zamanlarda bile nefes nefese kalıyorumbazen oluyorki en ufak iş bile çok yorabiliyorçok çabuk yoruluyorumoturduğum yerde bile nefes nefese kalabiliyorumbazen kalbim normal atıyor ama çok sert çarpıyor, bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama kalbimin çarptığını fazlasıyla hissediyorumhastaneye gittim ama önemli birşey yok dedilersorumu cevapşarsanız beni mutlu edersinizşimdiden teşekür ederim
UzmDr Sevin Karalar

2807 0805

Merhabalar Zeynep Hanım,Şikayetleriniz kansızlık, ya da guatr bu tip yakınmalara yol açabilir Bu rahatsızlıklar yoksa bir kardioloğa başvurmanız uygundur Kalp kapaklarının değerlendirilmesi, ritm yönününden değerlendirilmeniz uygun olur Sevgilerimle Uz Dr Sevin Karalar

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com