Cinnet Geçiren Öğrenci! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Cinnet Geçiren Öğrenci! Resmi büyütmek için üzerine tıklayın
|
|
#2 |
|
bukettt
|
Cevap : Cinnet Geçiren Öğrenci!puhahahah süper ya çokgüzel ![]() güzlmiş yha bende böyle yapcam geo sınvanda üçgenin içine mezar çizcem:)teşekkürler |
|
Cevap : Cinnet Geçiren Öğrenci! |
|
|
#3 |
|
yosun_26
|
Cevap : Cinnet Geçiren Öğrenci!:sm_biggrin::sm_biggrin: süpper yaa teşekkürler |
|
|
|
#4 |
|
okaliptus
|
Cevap : Cinnet Geçiren Öğrenci!ehuehuehue süperrrrrrrr saol canım paylaşım için :D:D:D:D:d |
|
|
|
#5 |
|
RaHaTSiZ
|
Cevap : Cinnet Geçiren Öğrenci!~~ :Green_Colorz_PDT_01 mate öğrencilik yıllarında sende böylemiydin acep :Green_Colorz_PDT_01 ~~ |
|
|
|
#6 |
|
Ergenekon
|
Cevap : Cinnet Geçiren Öğrenci!suskun çok güzel insan aklını bozar:) |
|
|
|
#7 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Cinnet Geçiren Öğrenci!güsel paylaşım için tşkler suskun |
|
|
|
#8 |
|
suskun
|
Cevap : Cinnet Geçiren Öğrenci!Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar! |
|
|
|
#9 |
|
_SiYaH_
|
Cevap : Cinnet Geçiren Öğrenci!:sm_biggrin: eminim bütün öğrenciler o aşamaya gelmiştir ya ![]() ![]() ![]() paylaşım için tşklr ![]() ![]()
|
|
#10 |
|
suskun
|
Cevap : Cinnet Geçiren Öğrenci!Misali ben _SiyaH_:sm_sleep:vaktini ayırdığın için sağol:)) |
|
|
|
#11 | |
|
mate
|
Cevap : Cinnet Geçiren Öğrenci!Alıntı:
aynen böyleydim valla toprakım önce kendimi asar sonrada kağıtları yerdim :Green_Colorz_PDT_01 |
|
|
|
|
#12 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Cinnet Geçiren Öğrenci!emeğine sağlık suskun paylaşım için teşekkürler
|
|
#13 |
|
efobedo
|
Cevap : Cinnet Geçiren Öğrenci!çoq gusel
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
|
|
#14 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Cinnet Geçiren Öğrenci!:sm_biggrin::sm_biggrin: çok güzelmiş ![]() Bu saatten sonra alışmam gereken bi durum![]() :sm_sleep:tşkler suskun ![]() :)
|
|
|
|
#15 |
|
suskun
|
Cevap : Cinnet Geçiren Öğrenci!Vaktini ayırıp baktığın için tşkler:) |
|
|