Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruibs tedavisi probiyotikler yararli midir

Soru:"İbs Tedavisi Probiyotikler Yararli Midir"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"İbs Tedavisi Probiyotikler Yararli Midir"

İyi günler hocam geçen size soru sormuştum ibs ile ilgili ağrılarımı danışmıştım Temmuzda varikosel ameliyatından sonra meydana gelen ağrılar ve sindirim düzensizliğiyle ilgili Hocam ben ameliyattan sonra yaklaşık 4-5 kutu antibiyotik kullanmıştım Acaba bu antibiyotikler bu vucuttaki düzensizliği tetiklemiş olabilir mi? O zamandan bu yana vücut direncim çok düştü psikoloijk olarakta çok kötü oldum
Piyasada satılan ACTIFLORA+ PROBİYOTİK - PREBİYOTİK KAPSÜL var acaba bunu kullanırsam bir faydasını görebilir miyim ve bir zararı olur mu?
DoçDr M Akif BUYUKBESE

19 05:34:58

Ibsde yine de psikolojik yaklasimlar daha basarili sonuc verebilir Antibiyotiklerinsavurgan kaullanilmasi elbette onerilmez ancak soylediginiz cok teorik Asiri ishal donemlerinde -kabizlikda degil- probiyotikler bazi yararlar saglayabilir ancak bu yaygin bir ygulama olmadigi gibi hekiminiz tarafindan denetlenmeden ve yazilmadan kullanilmasi da etik (ahlaki) olamayacaktir Olumlu dusunmenin gucune inanin ama yakinmalarinizi detayli paylasin da! Size kimse yanlis sikayet ediyorsunuz diyemez ancak klasik zemine oturmayan yakinmalara kolay recete de bulunamayabilir Burada hassas kisilik yapisiniz sindirim olaylarini olumsuzlastitabilecegini anlatmaya calisiyorumSifalar!

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com