Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruorgan bağışı ve kemik iliği bağışı

Soru:"Organ Bağışı Ve Kemik İliği Bağışı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Organ Bağışı Ve Kemik İliği Bağışı"

sayın site yetkilileri ve duyarlı doktorlarımıza öncelikle böyle bir hizmet sağladıkları için teşekkür etmek istiyorum öğrenmek istediğim ben 29 yaşında 175 cm ve 90 kg ağırlığında bildiğim kadarıyla sağlıklı bir erkeğimelimden geldiğince düzenli olarak kan bağışı yapıyorum yapılan kan testlerinde herhangi bir ters durumla karşılaşılmadı tek problemim bahar nezlesi diye bildiğimiz bir rahatsızlığım var ama son birkaç yıldır bu durum da düzelmeye başladı herhangi bir kalp vs problemim olmadı düzenli olarak kullığım bir ilaç da yok bu durumlara bakarak benim ilik bağışı ve organ bağışı yapabilmem mümkün müdür? ve eğer mümkünse bunu hangi yollarla ve nasıl yapabilirim? ıspartada yaşıyorumıspartada başvurabileceğim bildiğim merkezler var mıdır? bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ederim
osman atiker/ısparta / osmanatiker@msncom
Dr Editor Saglikdanis

0603 10:16:12

Öncelikle böyle bir duyarlılık gösterdiğiniz için sizi tebrik etmek lazım

Isparta tıp fakültesinde gastroenteroloji ve nefroloji ve göz bölümlerine başvurarak organ nakli için gönüllü olduğunuzu bildirirseniz size gerekenleri söyleyeceklerdir

yaşarken verebileceğinzi organlar: kısmı karaciğer, böbrek ve kemik iliği nakilleri

(Allah uzun ömür versin) vefat etmiş olunduğunda verilebilen organlar: tüm karaciğer, her iki böbrek, kornealardır

sağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com