Soru:"Kızım Ve Ben" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Kızım Ve Ben"hamdullah bey iyi günler ![]() ![]() ![]() ben 1 senelik evliyken ve kızım 45 günlükken eşim rahatsızlandı beyin tümörü ![]() ![]() 2 sene kanserle mücadele ettik ve o sıralar ben kızımla hiç ilgilenemedim emziremedim bile![]() kızım annemlerde kalıyodu eşim sesten rahatsız oluyo diye kızım 26 aylıkken eşimi kaybettim ve eşimi hatırlıyor![]() cennete gitti dedik![]() ama devamlı bir cennet muhabbeti yapıyor niye gitti biz ne zaman gidicez gibi![]() ![]() şule 4 yaşında ve devamlı babayı soruyor![]() ![]() ne yapmam gerekiyor![]() ![]() saygılarımla Prof Dr HAMDULLAH AYDIN30 00:32:53kizinizin, diger cocuklarda gordugu baba imgesini aramasi dogal sorularina vereceginiz yanitlardan cok baba imgesini aradigini dusunebiliriz o zaman da onun da babasi oldugunu, simdilerde yaninizda olamadigini soyleyebilirsiniz ileride bu konuyu ele alacaginizi anlatabilir, baba imgesinin varoldugu mesaji verebilirsiniz simdilik onun anlayamayacagi aciklamalar yararli olmayacaktir![]() saygilar, Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
|
|