Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruhormon testleri

Soru:"Hormon Testleri"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Hormon Testleri"

Merhaba yaşım 21 14 yaşımdan beri adet düzensizliği yaşıyorum 4 yıl önce doktor tavsiyesiyle doğum kontrol hapı kullım 2 sene sorun yaşamadım Ancak şimdi yine aynı sorunu yaşıyorum Sadece hormon testi yaptırdım Aldığımız sonuçlar şöyle: FSH-608, PROLAKTİN-1142, LH-1001, ESTRADİOL-5784, PROGESTERON-15, KORTİZOL-2528, TESTESTERON-124 Hormonal degerlerim normal midir? Görüşleriniz bekliyorum Teşekkürler
DoçDr ASerhan CEVRIOGLU

2402 00:50:59

Merhaba,

Hormon değerleriniz normal Ancak yinede yumurtlama düzensizliğiniz olabilir Genelde polikistik over sendromunda adet gecikmeleri, kıllanma ve kilo artışı ile karşılaşıyoruz Bunu anlamak için adetinizin 21 günü serum progesteronun baktırmanızı ve yine adet başlangıcında USG ile yumurtalıklarınızda yumurta sayımı yaptırmanızı öneririm
wwwserhancevrioglucom

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com