![]() |
Sevgisiz Sevgiler!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Sevgisiz Sevgiler!!!Sevgisiz Sevgiler ![]() Ne kadar kolaydır "Seni Seviyorum"u söyleyebilmek ![]() ![]() Ne kadar kolaydır karşımızdakinin gözlerinin ta derinliklerine bakarken bu sözü fısıldayıvermek ![]() Ne kadar kolaydır karşımızdakini sevgimize inandırıvermek ![]() Ne kadar kolaydır birşeylerin tıkandığı yerde "bu olmadı, bende şansımı başka sevgililerde denerim" diyebilmek ![]() Seni Seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aramızda kaç kişi bu sözü söylerken inanarak söylüyor ![]() Aramızda kaç kişi sevgiyi en gerçek ve en yalın haliyle duyumsuyor yüreğinde ![]() Aramızda kaç kişi sevgisinin üzerinde menfaat tohumlarının yeşermesine izin vermeden sevmeyi becerebiliyor ![]() Aramızda kaç kişi sevgisi uğruna, almadan vermeyi erdem sayıyor ![]() Aramızda kaç kişi sevgisini tek bir kadına/erkeğe yoğunlaştırıp, "biri giderse diğeriyle idare ederim" zafiyetine düşmeden besleyebiliyor ![]() Bizler sevmeyi yanlış öğrendik ![]() ![]() Sevmek; sadece sevgiliyle yatakta geçirilen birkaç saat demek değildir ![]() Sevmek; sadece "işte yatak dışında da birlikteyiz" deyip, sağda solda gezinmek demek değildir ![]() Sevmek; sadece sevgiliyi koluna takıp, çevreye caka satmak demek değildir ![]() Sevmek; sadece patlamış mısır yiyerek ya da elele tutuşarak film seyretmek değildir ![]() Sevmek; otomatiğe bindirilmişçesine sadece hafta içi, sadece hafta sonu,sadece belli saatlerde buluşmak değildir ![]() Sevmek; "seviyorsa beni bırakıp gitmez, giderse zaten sevmiyordur" felsefesini savunarak sevgiyi kendi kaderine terketmek demek değildir ![]() Sevmek; "O bana nasıl davranırsa, ben de ona öyle davranırım" demek de değildir ![]() Sevgide yalan olmaz, rutin olmaz, menfaat olmaz, ihanet olmaz ![]() Sevmek; bazen hiç sebepsiz, sırf sesini duymak için aramaktır ![]() Sevmek; gecenin bir yarısında uyanıp "Seni Çok Seviyorum" mesajı yollayabilmektir ![]() Sevmek; hiç beklemediği bir anda, hiç birşey demeden sarılabilmek,saçlarını okşayabilmektir ![]() Sevmek; zor anında yanında olduğunu hissettirebilmektir ![]() Sevmek; sıkıntılı zamanlarda sözle değil, özle destek olabilmektir ![]() Sevmek; kaybetmemek için kıyasıya mücadele edebilmektir ![]() Sevmek; "tekrar tekrar ne gereği var ki" diye düşünmeden defalarca " Seni Seviyorum" diyebilmektir ![]() Sevmek; arabayı birden durdurup, köşedeki çiçekçiden bir çiçek alıp verebilmektir ![]() Sevmek; hiç gereği yokken bile ona küçücükte olsa bir şey almak, onu sevindirmek isteğidir ![]() Sevmek; alışkanlıklardan seve seve vazgeçebilmektir ![]() Sevmek; sevgisi uğruna her şeyi ayaklar altına alabilecek yüreği taşıyabilmektir ![]() Sevmek; sevgisi uğruna her şeyi ayaklar altına alarak, size koşan sevgiliye yüreğinizi açabilmektir ![]() Sevmek; koşullar ne olursa olsun, bir dilim ekmeği, bir meteliği paylaşabilmektir ![]() Sevmek; merak etmek, merak edildiğini bilmek istemektir ![]() Sevmek; özlemek, özlendiğini duymak istemektir ![]() Sevmek; başkalarına bakmak, başka birilerini düşünmek, başkalarıyla da gönül eğlendirmek düşüncesinin içinden gelmemesidir ![]() Böyle hissetmiyorsak, sevgimizi böyle yaşamıyorsak "seviyorum" demeyelim ![]() Dünyada her şey bu denli kirlenmişken ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sevgisiz Sevgiler!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
vili
|
![]() Cevap : Sevgisiz Sevgiler!!!çok ama çok hoşuma gitti:Green_Colorz_PDT_12 saol Angelesdream:sm_wink:
![]() |
![]() |
Cevap : Sevgisiz Sevgiler!!! |
![]() |
![]() |
#3 |
bukettt
|
![]() Cevap : Sevgisiz Sevgiler!!!son zamanlarda okuduğum sevmek üzerine yazılmş en güzel yazıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok çok beğendim teşekkürler |
![]() |
![]() |
|