Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruabdomen bt hk

Soru:"Abdomen Bt Hk."

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Abdomen Bt Hk."

MRH HOCAM BEN 30 YAŞINDAYIM HÜ MEDİKAL ONK TAKİPLİ HASTASIYIM 2006 YILINDA TESTİS TÜMÖRÜ OPERASYONU İLE 4 KÜR KEMOTERAPİ ALDIM 3 AYLIK DÖNEMLER HALİNDE KONTROL ALTINDAYIM 23 BT RAPORUMDA AORTAKAVAL ALANDA19X13 MM BOYUTUNDA STABİL LENFADENOPATİ VE SAĞ AKCİĞER ORTA LOBDA SUBPLEVRAL MİLİMETRİK NODÜL İZLENMEKTEDİR BU KONU HAKKINDA SİZDEN BİLGİ ALMAK İSTİYORUM NE YAPMAM GEREKLİ NELERE DİKKAT ETMELİYİM VE SONUÇ OLARAK HASTALIĞIMIN AŞAMASI NE DURUMDADIR BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM SAYGILARIMLA
YardDoçDr Özcan YILDIZ

04 23:54:45

Sayın üye,Testis tümöründe en önemli unsur tedavi sonrası kontrollere düzenli olarak gelmektir

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com