![]() |
Ne Bir Ses Ne Bir Cümle! |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Ne Bir Ses Ne Bir Cümle!![]() Ne ses istiyorum ne de bir cümle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ne Bir Ses Ne Bir Cümle! |
![]() |
![]() |
#2 |
angelesdream
|
![]() Cevap : Ne Bir Ses Ne Bir Cümle!Ve şimdi daha iyi biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatırlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yaşayan bir ölü,dokundur sihirli değneğini,hadi dirilt beni! Ama dur çocuk,elini kalbine koy,ordakiler varabilmişse diline, o zaman tut elimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kendimden geçtim bir an uzaklaştım sanki herşeyden ![]() ![]() ne dokunaklı bir yazı bu! teşekkürler rahatsızım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ergenekon
|
![]() Cevap : Ne Bir Ses Ne Bir Cümle!Çok güzel, eline sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Ne Bir Ses Ne Bir Cümle!emeğine saalık etkileyici bir yazı gerçekten ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|