Soru:"Talasemii" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Talasemii"Merhaba doktor bey, Size daha önce de ayrıntılı olarak durumundan bahsetmiştim Hemotolojı kliniğine gittim Doktor talasemi rahatsızlığı hakkında genel açıklamalarda bulundu (Sebze ağırlıklı beslenmek ve foblobin isimli vitamini kullanmak gibi![]() )Ancak benim başta dahiliye gitmemdeki amaç bacaklarımda dinmeyen ağrılardı![]() Ağrılarım son 5 gündür son sınıra ulaşmış durumda![]() Gece uyku uyuyamaz oldum Zaten sürekli bir halsizliğim vardı ancak bu kadar şiddetli ağrımın olması beni endişelendiriyor![]() (diz kapaklarımdan parmak uçlarıma kadar)Sizce bu durumda ne yapmalıyım?(Dahiliye gittiğimde beni hemotolojıye sevk etti![]() )Bu konuda beni yeniden yönlendirir ve ağrılarım hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim![]() İlginize birkez daha teşekkürederim Doç Dr M Akif BUYUKBESE07 07 19:52:09Yakinmalariniz noropatik bi agriyi dusunduruyor ![]() Kimi hematolojik, yani kan hastaliklari da buna neden olabilir ![]() Agrilariniza orada da (Hematoloji) bahsedin ![]() Ancak sevkedimezseniz bile noroloji ziyareti yararli olacaktir ![]() Minor talasemi de bu denli agrilar beklenen degil ![]() Gecmis olsun ![]() Sonuclardan haberdar edebilirsiniz ![]() Iyi oldugunuz bilmek bizleri de sevindirir Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
|
|