|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 2007, angelesdream, ayının, başarılı, eylül, üyesi |
Eylül Ayının En Başarılı Üyesi: " Angelesdream " / 2007 |
|
|
#1 |
|
[KAPLAN]
|
Eylül Ayının En Başarılı Üyesi: " Angelesdream " / 2007![]() Yaptığı paylaşımları ve sitedeki aktifliğiyle " Angelesdream " arkadaşımız ,sizlerin oylarıyla sitemizde ikinci kez ayın üyesi seçilmiştir Sıkılmadan yapmış olduğu istikrarlı çalışmalarla da bunu fazlasıyla haketmiştir![]() Sitemize göstermiş olduğun ilgiden dolayı teşekkürler, Angelesdream Daima bizimle olman dileğiyle![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşımızı tebrik etmeyi ihmal etmeyelim lütfen![]() ![]() ![]() |
|
|
#2 |
|
okaliptus
|
angel canım seni ilk ben tebrik edeyim tebrik ediyorum canım benim nice birinciliklere inşallah :))) darısı da bize olsun :P ergenekon yine darı resmi koymazsın umarım :P |
|
|
#9 |
|
mate
|
Tabrikler canım arkadaşım benim başarın daim olsun darısı okaliptüsün başına olsun :D |
|
|
#10 |
|
efobedo
|
TEBRİKLER BAŞARILARININ DEVAMINI dilerim
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
|
#11 |
|
black_R-O-S-E
|
tebriklerr gerçekten hakettin bence ![]() ![]() başarılarının devamını dilerimm![]() :)
|
#13 |
|
angelesdream
|
:Green_Colorz_PDT_20 yeni gördüm ayın üyesi olduğumu:)) bana destek veren vermeyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :sm_rolleyes:
|
|
|
#14 |
|
suskun
|
tebrik ederim cnm başarılarının devamını dilerim,haketmiştin:)))
#15 |
|
angelesdream
|
bu arada ayın üyelerinin nick renkleri açık mavi oluyordu değişmediyse ![]() ![]() bendemı bi anormallik war acaba:)
|
|
|