Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorubebekte tuylenme

Soru:"Bebekte Tuylenme"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Bebekte Tuylenme"

kızım 8 aylık 4aydan itibaren tüylenme oluştu çapa tıp fakültesine götürdüm testler ultrason ve bilek grafiesi istendi yaptırdım fakat sonuçların yorumu için bekliyorum açıkçası çok endişeliyimkan testi:ft4143 tsh:2650 Lh007 FSH:23 estradiol:10 prolaktin:120 bu doğrultudaki fikrinizi öğrenmk istiyorum lütfen şimdiden çok teşekkür ederim
DoçDr M Akif BUYUKBESE

1903 20:55:58

Merhaba,
Sizden bazi sorulara cevap vermenizi isteyecegim
Bebeginizi 4 aydan beri mi ilgili saglik kurulusuna goturuyorsunuz? Yoksa tum incelemeler 8 ayda mi basladi? Bunu henuz yeni basladi ise incelemeler Size sabirli olmaniz telkininde bulunacagim
Hormonal incelemeler zaman alir biraz Kimi vakit tekrari gerekir Bazen sikayetlerle iliskilendiremedigimiz sonuclar da elde edebiliriz, zira
Bebeginiz normal kilosunda mi su an? Dogum tartisini hatirliyor musunuz?
Ailenizde diyabet var mi?
Gebeliginizde hic ilac kullandiniz mi? Kortizon aldiniz mi?
Bebeginiz dogumdan sonra herhangi bir nedenle tedavi gordu mu?
Tuylenme vucudun nerelerinde var?
Hekimler muayene farkettikleri herhangi baska birseyden size bahsettiler mi?
Bu kacinci gebeliginiz?
Tuylenme genetik, hormonal duzensizlik, metabolizma bozuklugu ve bilmeigimiz bircok nedenden olabilir Meslektaslarimiz adini koymak icin sizden bazi hormonlar istemizler TSH normal sinirlarda oldugundan hipotiroidi olmadigini soyleyebilirim
Kimi kez bobrek ustu bezi veya yumurtaliklar kaynak olabiliyor Ultrason bu anlamda yararli bir inceleme Buyume gelismeyi anlayabilmek icin kemik grafileri ile yasa uygun kemik gelisimi olup olmadigi da arastirilmis
Cevap bekliyorum
Iyi gunler
Dr Buyukbse

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com